Tire’deki “Çalışan Gazeteciler” için günün ilk sürprizini MHP’nin Tire Belediye Başkan Adayı Avukat Hasan Çağlı gerçekleştirdi.



Dilek KART


Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kahvaltı programı düzenleyen Av. Çağlı, Tire’nin üç gazetesi; Büyük Tire, Yerel Güç ve Haber Tire çalışanlarını Tire Park AVM’de bulunan Doruk İşletmecilik’te ağırladı. 

Mhp Tire Belediye Başkan Adayı Av. Çağlı, tüm katılımcılara birer ajanda hediye etti. Kahvaltılı kutlamaya katılan gazeteciler arasında; Büyük Tire Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Bahçelioğlu, Genel Yayın Yönetmeni Kamuran Kızılboğa ve Muhabir Zübeyir Tabak, Haber Tire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ergün Çelik, Yerel Güç Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Dilek Özdemir ile gazetenin çalışanları Seyfullah Ayvalı, Ahmet Şenki, Hakan Özdemir, Anadolu Ajansı Muhabiri ve Yerel Güç Gazetesi Tire Temsilcisi Dilek Kart yer aldı.

GÜNDEM TİRE SİYASETİ
Tireli gazetecilerle kahvaltı sofrasında bir araya gelen MHP Adayı Çağlı, katılan gazetecilerin ve onların şahsında tüm çalışan gazetecilerin ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nün kutladı. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen kahvaltıda sohbetin en sıcak gündem maddesi yaklaşan yerel seçimler ve Tire’deki siyasi gündem oldu.

MHP Tire Belediye Başkan Adayı Avukat Hasan Çağlı kahvaltıda yerel basının sorunlarını ve Tire siyaset gündemini değerlendirerek bir konuşma yaptı.

Çağlı, “Güç şartlarda kamuoyunu bilgilendirme görevini üstlenen, halkımızın bilgi edinme hakkının korunmasını sağlayan basınımızın güzide temsilcilerinin ve yerel basınımızın emektar gazetecilerinin Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, demokrasimizin gelişmesi için verdiği katkılardan dolayı her birine ayrı ayrı sağlık, huzur ve başarı dileklerimi sunuyorum” dedi.

İHTİYAÇ DUYULAN EKİBİ KURMAK İÇİN HAZIRIZ
Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Hasan Çağlı, “Ülkemiz her açıdan sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Bir yandan açılım politikalarıyla milli birlik ve bütünlüğünden endişeli duymaya başlayan halkımız diğer yandan iktidarda kalma ve koltuk mücadelesi nedeniyle çıkarılan krizlerden maddi ve manevi açıdan ciddi şekilde zor durumda bırakılmaktadır. Türk halkı milli değerlerinden asla taviz vermek istemez. Ancak ekonomik açıdan düşürüldüğü durum nedeniyle de istikrarı tercih etmektedir. Türkiye bu nedenle önümüzdeki seçimlerde milli birlik ve beraberliğine zarar vermeyecek ve kendisini yaşadığı endişelerden kurtaracak farklı bir istikrar tercihi arayışı içerisindedir. Bu arayışı Milliyetçi Hareket Partisi karşılamak için yola çıkmış ve tüm çalışmalarını tamamlamış durumdadır. İlçemiz Tire’de de durum söylediklerimden farksız gözükmektedir. Tireliler, farklı siyasi görüşlerin kendini rahatlıkla temsil edebildiği, ilçemizin menfaati doğrultusunda görüşlerini rahatlıkla ifade edebildiği dürüst ve seviyeli bir ekibe oy verecektir. Tire Mhp olarak ilçemizin ihtiyaç duyduğu bu ekibi kurmak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Önümüzdeki dönem Tireyi yönetecek olan ekip koltuk ve çıkar kavgalarından bıkmış olan halkımızın takdir ve saygısını kazanmış bir ekip olacaktır. Bizler Chp’li ya da Akp’li olsun ilçemizin menfaatleri doğrultusunda iş birliği yapabilecek bir ekip için yüreğimizi Tire sevdalılarına sonuna kadar açtık. Çok yakında halkımıza gelecek için umut vaat eden akılcı projelerimiz ile seçim çalışmalarına başlayacağız” dedi.


Editör: Haber Merkezi