Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, arafe günü ve bayram süresince, hayvan hırsızlığı, sahte para ve olası dolandırıcılıklara karşı vatandaşı uyarırken aynı zamanda Tirelilerin Kurban Bayramını kutladı.

 

Ergün ÇELİK

 

Kiremitçi Kurban Bayramı’na ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Kurban Bayramı öncesi ve Bayram boyunca siz halkımızın güvenliği ve asayişi için gerekli tedbirleri aldık. Bu çalışmalar kapsamında halkımızın yoğunlukta bulunduğu kurban pazarları gibi yerelrde Müdürlüğümüzce çalışmalara devam etmekteyiz.  Kurbanlık alışverişlerinde meydana gelebilecek muhtemel hayvan hırsızlığı, sahte para, dolandırıcılık, kapkaç ve yankesicilik olaylarına karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını, böyle bir konu ile karşılaştıklarında ise 155 POLİS İMDAT telefonuna zaman kaybetmeksizin bilgi verilmesini rica ederiz.

        Bayramlar, dostluğuni kardeşliğin öne çıktığı, sevinçlerin, mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerdir. Böylesi günler, her türlü insani ve ahlaki değerlerin hayata geçirilmesi açısından fırsatlar sunan, manevi değerlerimizin en üst düzeye çıktığı zaman dilimleridir.

        Bu vesileyle şahsım ve personelim adına tüm Tire Halkının Kurban Bayramını kutlar, görevleri uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anar, Kahraman Gazilerimize şükranlarımı sunar, bayram sevincinin ve coşkusunun, yalnızca bu kutsal günlerle sınırlı kalmaması umuduyla, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik, hoşgörü ve huzur getirmesini temenni eder, saygılarımı sunarım.”

Editör: Haber Merkezi