Her yıl simgesel olarak yapılan devir teslimde bu yıl başkanlık koltuğuna Tire Kocatürk Koleji öğrencilerinden Burak Güler oturdu. Çocuk başkana okul müdürü Mehmet Yaşar Akyol, müdür yardımcısı Ayşe Balın ve sınıf öğretmeni Gülhan Kaçar eşlik etti.

İLK TALİMAT GERİ DÖNÜŞÜM İLE İLGİLİ OLDU

Çocuk başkan Burak Güler koltuğa oturur oturmaz ilk talimatını verdi. Tire'nin temizliğinin gayet iyi olduğunu belirten Güler, ilçede bulunan geri dönüşüm kutularının sayısının arttırılmasını istedi. Belediye Başkan yardımcısı Doğukan Eroğlu Çocuk Başkan Burak Güler' in isteğinin ivedilikle yerine getirileceğini söyledi.

DURAN "ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ"

Simgesel devir teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Çocuklarımız bizim yarınımız, geleceğimizdir. Ne mutlu ki bize, çocuklara önem veren ve bu önemi TBMM'nin kuruluş günü olan 23 Nisanı çocuklara armağan ederek gösteren bir lidere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk' e sahibiz. Atamızın açtığı yol ve gösterdiği hedef doğrultusunda yarının sahipleri çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

"İNŞALLAH SEN DE BAŞKAN OLURSUN"

Başkan Duran Çocuk Başkan Güler'e derslerinde başarılar diledi. Kendisine hediyesini de takdim eden Başkan Duran zamanında 23 Nisan günü koltuğa oturan çocuklarımızın büyüyünce belediye başkanı olduklarını gördük. Bunun örnekleri çok, inşallah bir gün sen de başkan olursun" dedi.

Editör: Haber Merkezi