Bu çerçevede 11 Temmuz 2017 Salı günü Şehitlikte Saat 10:00'da Tire Müftülüğünce Şehitlikte Kuranı Kerim okutulması ve dua edilmesi ile başlayan etkinlikler aynı gün saat 12:00 da Lütfi Paşa Camiinde Öğle Namazından önce şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okunması ile devam etti. Aynı gün Tire Kaymakamlığınca şehitlerimizin aziz ruhları için lokma dağıtıldı.
    Etkinlikler 12-13-14-15 Temmuz tarihlerinde, Tire Emniyet Müdürlüğü ve Tire Jandarma Komutanlığınca koordineli bir şekilde planlanan şehit ailelerini ziyaretler ile devam ediyor. 
Tire Kaymakamlığı Basın Yayın ve Proje Ofisinin hazırladığı 15 Temmuz ile ilgili görseller ve paylaşımlar hafta boyunca Kaymakamlığın www.tire.gov.tr resmi internet sayfasından ve sosyal medya hesaplarından paylaşılmaktadır.
 

ATATÜRK ANITINDA ANMA PROGRAMI CUMA GÜNÜ SAAT 10:00’DA
    Anma etkinliklerinin finali 14 Temmuz 2017 Cuma günü saat:10:00'da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtındaki Anma Programı ile devam edecek. Anıtta yapılacak programda, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven tarafından yapılacak. Ayrıca öğrenciler tarafından 15 Temmuz temalı şiirler okunacak. Atatürk Anıtında yapılacak olan programa protokolün yanı sıra bütün vatandaşlarımız da davetlidir.

TİRE BAYRAKLARLA DONATILACAK
Hafta boyunca gerçekleştirilecek faaliyetlere tüm kurumların katılımı sağlanacak ve 14 Temmuz akşamından itibaren kamu kurumlarını binaları ve Meydanlar Ay yıldızlı al bayraklarımızla süslenecek. Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, vatandaşlarımızı da işyerleri ve evlerine bayrak asmaya davet etti.

Editör: Haber Merkezi