HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Ergün ÇELİK

Türkiye’nin en büyük entegre telekomünikasyon şirketi olan ve başarılarla dolu 175 yıllık geçmişe sahip olan Türk Telekom, 823. Mağazasını Çiçek İletişim aracılığıyla Tire’de açtı. Aynı zamanda Tire’nin ilk ve tek Türk Telekom Ana Bayii olma özelliğine de sahip olan Çiçek İletişim’in açılış törenine Türk Telekom Bölge Müdürü İsmail Evyapan ve Satış Yöneticisi Mehmet Yıldırım gibi isimlerle birlikte çok sayıda davetli katıldı. Ülke genelinde içinde bulunduğumuz zor günler nedeniyle konuşmasını çok kısa tutan Türk Telekom Bölge Müdürü İsmail Evyapan kurdele kesimi öncesi yaptığı açıklamada Çiçek İletişim’in tüm Tire halkına hayırlı olmasını diledi. Davetliler kurdele kesiminin ardından mağazayı gezerken, mağaza önünde dökülen lokmalar yoldan geçen vatandaşlara ikram edildi. Mağaza sahibi Yusuf Sandallık ise bir yandan mağazanın tanıtımını yaparken diğer yandan misafirlerle tek tek ilgilendi.

 

“TİRELİLER EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Türk Telekom Ana Bayii’ni Tire’ye kazandıran genç girişimci Yusuf Sandallık açılış sonrası yaptığı açıklamada; “Tireliler her hizmetin en iyisine layıktır” dedi. Sandallık açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “İletişim sektöründe Tire’ye yepyeni bir mağaza kazandırdık. Buradaki öncelikli hedefimiz Tireli müşterilerimizin güler yüzlü ve kaliteli hizmete en kısa yoldan ulaşmasıdır. Çözüm odaklı hizmet anlayışımızla Türk Telekom ile ilgili her türlü işlerde müşterilerimize yardımcı olacağız. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran, aramızda bulunamasalar da gönderdikleri çiçek ve mesajlarla bizlere destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz”

 

HANGİ İŞLEMLER YAPILABİLECEK?

Abonelik iptal, satış sonrası işlemleri, devir ve nakil işlemleri, TL yükleme ve Fatura işlemleri, Abonelik üzerinden 24 ay ve 36 ay vade ile taksitli cihaz satışları, tüm cihazlar için orijinal ve diğer aksesuar satışları gibi TÜRK TELEKOM, TTNET ve AVEA işlemlerinin tümü bu mağazadan yapılabilecek. 

HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi