Ercan ÇELİK

Tire’nin gelişmesine doğru orantılı olarak, ilçede farklı konseptlerle pek çok yeni mekan hizmete açılırken, bunlardan sonuncusu ve en dikkat çekeni de Tire Gölet’teki Kafe Başka oldu.  

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.

Kurdela kesiminden önce davetlilere bir konuşma yapan Tireli işadamı Mehmet Delikanlı, “Açılış törenine hepinize hoşgeldiniz. Esen Akbaşoğlu kardeşimiz böyle güzel bir işe girdi. Artık hizmet sektöründe. Kafeler, artık insanların bir araya  geldiği ve buluştuğu önem verilen mekanlar. Bu güzel girişiminden dolayı kendisini kutluyorum. Babası Ercüment Bey ve Annesi Melek hanımı, böyle bir evlat yetiştirdikleri için kutluyorum. Allah bol müşteri versin. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Mekanın açılış kurdelasını İşadamı Mehmet Delikanlı, Zeytinova Eski Belediye Başkanı Ali Doğu, İşletme Sahibi Esen Akbaşoğlu ve ailesi kestiler.

Semra Davet ve Organizasyonun hazırladığı açılış töreninde Tireli genç sanatçı Veysel Bengi, klarnetiyle davetlileri büyüledi.

“DAMSIZ GİRİLMEZ!”

Genç girişimci Esen Akbaşoğlu’nun tamamen kendi oluşturduğu konspette en dikkat çeken detay ise mekana damsız girilmemesi. TireVizyon’a konuşan işletmeci Esen Akbaşoğlu, “Özellikle kadın misafirlerimizin, günlerini, toplantılarını daha rahat yapabilmeleri için ailelerin daha rahat hissetmeleri için böyle bir konsepti uygun gördük.” Dedi.

Kafe Başka’nın özenle oluşturulmuş dekoru ise misafirleri evinde hissetiriyor.

Kafe Başka’da kahvaltı ve ikramlık çeşitlerin yanı sıra her türlü soğuk ve sıcak içecekler de bulunuyor. Özellikle kahve çeşitleri konusunda iddialı olan Kafe Başka, uzman ve güler yüzlü personeliyle misafirlerini bekliyor.

Editör: Haber Merkezi