Yaklaşık 5 yıldır Tire’de fotoğrafçılık yapan Mustafa Uysal, geçtiğimiz yıl Tire Gölet Mevkii’nde Fotojenik adı altında kendi fotoğraf stüdyosunu kurdu. Kurulduğu günden itibaren kısa sürede Tire’de pek çok başarılı işe imza atan Fotojenik, Tire’nin önde gelen fotoğraf stüdyolarından biri oldu.

Fotojenik Fotoğraf Stüdyosu, geçtiğimiz Cuma akşamı Gölet Mevkii’ndeki mekanında birinci kuruluş yıldönümünü kutladı. Mustafa Uysal’ın ev sahipliğini yaptığı yıldönümü partisine, çalışanlar ve müşteriler yoğun ilgi gösterdi.

Kutlama partisinde misafirlere birbirinden özel ikramlar sunulurken, kanun, ney ve gitardan oluşan muhteşem bir canlı müzik dinletisi yapıldı. Gecenin sonunda hep birlikte yıldönümü pastası kesilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Gazetemize açıklama yapan işletme sahibi Mustafa Uysal, “Bize güvenip, bizi tercih eden müşterilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Yaptığımız işi her zaman ciddiye aldık. Tire’de kısa sürede pek çok güzel işe imza attık. Biz sadece bir fotoğraf stüdyosu değil, müşterilerimiz ve çalışanlarımızla birlikte büyük bir aileyiz.”

Editör: Haber Merkezi