Ercan ÇELİK

Tire’deki Fenerbahçe taraftarlarını tek çatı altında toplamak amacıyla kurulan Tire Fenerbahçeliler Derneği, geçtiğimiz gün büyük bir iftar yemeğine imza attı. Tire Gölet Restoran’da gerçekleştirilen iftara, Tire Belediye Başkanı Atakan Duran, Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, Eski Belediye Başkanı Mehmet Sıtkı İçelli, Eski Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu gibi isimlerin yanında onlarca Fenerbahçe sevdalısı katıldı.

Fener Ol kampanyasına destek olmak için bir araya gelen Fenerbahçe sevdalıları, düzenlenen iftarda oruçlarını hep birlikte açtılar.

İftar etkinliği sonrası HaberTire Gazetesi’ne konuşan Tire Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hidayet Petin, “Tire Fenerbahçeliler Derneği olarak, Fenerbahçemizin son yıllardaki ekonomik sıkıntılarını ortadan kaldırmak ve Fenerbahçeyi hak ettiği yerlere ulaştırmak için biz de bu kampanyaya tüm sevdamızla destek oluyoruz. İftar yemeğimize katılan tüm üyelerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız, Tire Fenerbahçeliler Derneği’ni büyütüp geliştirmek. Bu gibi etkinliklerimiz devam edecektir. Tire’deki tüm Fenerbahçe sevdalılarını, derneğimize üye olmaya ve Fener Ol kampanyasına destek olmaya davet ediyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi