Türk Pop müziğinin güçlü ismi Bengü Şehir Stadyumu’nda düzenlenen ücretsiz halk konserinde 20 bini aşkın hayranın önüne çıktı

Türk Pop Müziği’nin sempatik sanatçısı Bengü, 18’nci Uluslararası Çiçek Festivali kapsamında Bayındır’da sahne aldı. İzmir doğumlu sanatçı, Şehir Stadyumu’nda düzenlenen ücretsiz halk konserinde 20 bini aşkın hayranın önüne çıktı. Müzikle ilkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile tanışan Bengü, 2 saati aşkın süreyle sahne kaldı. Eski ve yeni albümlerinden “haberin olsun”, “yaralı”, “aşkım cesaret”, “son nokta” ve “feveran” gibi sevilen şarkılarını seslendiren başarılı sanatçı sergilediği sahne performansı ile büyüledi. Hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen Bengü, “Çiçeğin kenti Bayındır’da sizlerin arasında olmaktan son derece mutluyum” dedi. Konserin ardından sahneye çıkan Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli ise ünlü yorumcuya çiçek vererek teşekkür etti. Sesli, “bu yıl ziyaretçi rekoru kırarak, 2 milyon ziyaretçi sayısını aştık” dedi.


MUHTEŞEM KAPANIŞ
Festival süresince, uçurtma yarışması, halkoyunları gösterileri, Güzelbahçe Musiki Derneği’nin konseri, Ottoman Tiyatral Dans Gösterimi, sokak müzisyenleri ve çocuklar için yüz boyama animasyonları yapıldı. Şovmen Hakan Doğanay eşsiz sunumuyla geceye renk kattı. Festivalin finalinde ise TRT Müzik’te yayınlanan “Ege Akşamları” adlı program canlı olarak Bayındır Şehir Stadı’ndan yayınlandı. Gecenin sonunda en iyi bitki yarışması ve anasınıfı öğrencilerinin “Bayındır” temalı resim yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Festival havai fişek gösterileri ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi