Tire Ticaret Odası başta kendi üyeleri olmak üzere Tire'deki tüm firmaları internete taşımak için kolları sıvadı. 


TİRE'NİN FİRMALARI İNTERNETE TAŞINIYOR projesi kapsamında,  Tire'de faaliyet gösteren Ticari işletmelerin internet sayfalarını oluşturmak, Tireli firmaların ve Tire'de üretilen ürünlerin  internet dünyasında daha çok yer almasını sağlamak ve Tire ilçesinin ticari potansiyelinin Google tanınırlılığını üst düzeye çıkarmak amacıyla  Egeizm Tanıtım ve İnternet Hizmetleri firması ile bir protokol imzalayan Tire Ticaret Odası, 1 yıl içerisinde Tire'deki firmaların yüzde 80'nini internet yoluyla tüm dünyaya tanıtılmasını sağlayacak. 

Gelişen teknoloji ve iletişim koşullarında Ticari işletmelerin internet siteleri ile bir çok başarıya imza attıklarını  dikkati çeken Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, "ilçemizin ticari potansiyelinin internet dünyasında da bilinirliğini üst düzeye çıkarmanın ne denli önemli olduğunun farkındayız.  Bu amaçla imzaladığımız protokol ile  TİRE'NİN FİRMALARI İNTERNETE TAŞINIYOR projesini hayata geçiriyoruz. Bilişim çağında Tireli firmaların internetin imkanlarından ve avantajlarından uzak kalmaması amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Başta Ticaret Odasına üye firmalar olmak üzere Tire'deki tüm firmaların faydalanabileceği proje sayesinde Tireli firmaların kendilerine ait web sayfalarına sahip olacaklarını söyleyen Çapkınoğlu, "Kendi web sitesi üzerinden ticari faaliyetlerini ilçemize, ülkemize ve  tüm dünyaya tanıtmak ve ticari hizmet alanını geliştirmek isteyen tüm firmalarımıza, Egeizm Tanıtım ve İnternet Hizmetleri ile  imzaladığımız bu işbirliği protokolü kapsamında destek vereceğiz.  www.turkticaretdunyasi.net  web portalı üzerinden yayın yapacak olan projemizde yer alan her firma, çok küçük bütçeler ile web sitesine sahip olacak. Kendi web sitesini kuracak olan işletme sahiplerine yıllık hosting ve altyapı gibi giderlerini karşılayarak işletmelerimize web sayfası konusunda  %50 oranında katkı sağlamış olacağız. "şeklinde konuştu.


TİRE'NİN FİRMALARI İNTERNETE TAŞINIYOR PROJESİ NEDİR ? 

 www.turkticaretdunyasi.net  isimli web portalı üzerinden uygulanacak olan projede, Tire'de faaliyet gösteren tüm firmalar kendilerine ait bir web sayfasına sahip olabilecekler. 

Ana Sayfa (Hakkımızda), Sınırsız Fotoğraf Galerisi, Sınırsız Ürün Galerisi ve sipariş alma yönetimi, İletişim formu, ilgili firmanın google harita üzerinde gösterilmesi,  Duyuru paneli ve ziyaretçi sayacı gibi bölümlerden oluşacak olan web sayfası, firma yetkililerine verilecek olan kullanıcı adı ve şifresi sayesinde diledikleri zaman diledikleri gibi güncellenebilecek. 

Mail ve sosyal medya kullanan sıradan internet kullanıcılarının bile kolayca kullanabileceği yönetim paneli sayesinde, kullanıcılar hiç bir desteğe ihtiyaç duymaksızın  firmasına ait bilgileri, fotoğrafları ve ürünleri güncelleme imkanına sahip olacaklar. Ayrıca dileyen işletmeler,  bu web sayfası üzerinden ürünlerini de satışa sunarak, mail adreslerine gelecek olan mesajlar ile sipariş alabilecekler. Proje kapsamında dileyen firma, kendi domain adresine de sahip olabilecek.

Editör: Haber Merkezi