Yaklaşık 1,5 ay önce Ege Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Necdet Budak, Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Budak’ı Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof Dr. Fikret Pazır ve okul yöneticileri kapıda karşıladı. Karşılama töreninden sonra idari bina yerine kafeteryaya geçen Rektör, burada öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet etti. Öğrencilerin isteklerini dinleyen Rektör, topluca öz çekim yapmayı da ihmal etmedi.

Öğrenci ziyaretlerinden sonra toplantı salonuna geçen Rektör Budak, önce okul yönetiminden okulla ilgili bilgiler aldı daha sonra kurum içi özel toplantıya geçti. Toplantı öncesi Tirevizyon kameralarına konuşan Rektör Budak açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Ege Üniversitesi Rektörlüğü’ne atandığım günden beri İzmir’deki tüm Yüksekokullarımızı ziyaret ediyoruz. Ege Üniversitesi olarak İlçelerimizin sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda kalkınmalarını destekleyen bir üniversiteyiz. Ziyaretlerimiz kapsamında bugün Tire’deyiz. Burada da bu güne kadar yapılan güzel şeyler var. Elbet eksiklikler de olabilir. Hem öğrencilerimizle hem de öğretim üyelerimizle bu günden itibaren geleceğe dönük olarak neler yapabileceğimizi konuşacağız. Tire’nin taleplerini değerlendirip gerekenleri yapacağız. Tire’deki bütün sivil toplum kuruluşlarına, yerel yönetimlere Tire Kutsan Meslek Yüksekokuluna vermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum”

Editör: Haber Merkezi