Bağımsız Eğitim Sen Tire temsilciliği üyeleri, her yıl gerçekleştirdikleri ve geleneksel hale getirdikleri yılsonu dayanışma, kaynaşma ve birlik kahvaltısını bir kez daha gerçekleştirildi. Kahvaltının adresi, geçen yıllarda olduğu gibi Belediye Derekahve Kafeteryası oldu.

KARA’DA KATILDI

Bağımsız Eğitim Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve İzmir İl Başkanı Resul Kara’nın da katıldığı kahvaltı programında, bu yıl emekli olacak iki isme verdikleri hizmetlerden dolayı plaket sunuldu. Aclan Bozkurt ve Mevlüt Avcu isimli üyeler plaketlerinin Kara’nın elinden aldı.

Yapılan kahvaltı etkinliği ve çalışmalarıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Resul Kara şunları söyledi: “Bağımsız Eğitim-Sen olarak geleneksel kahvaltılı yılsonu toplantımızı gerçekleştirdik. Bu yıl her yıl olduğunun aksine eğitim-öğretim ve ülke gündemine ilişkin herhangi bir açıklama yapmayacağız. Çünkü bu güne kadar en üst perdeden gerekli açıklamaları yaptığımız halde bütün usulsüzlükler ve aksaklıklar artarak devam etmiştir. 6 yaşındaki bir çocuğun bir harf öğrenmek için 35 - 40 kilometrelik dağ yolunu kat etmek zorunda kaldığı bir ülke gerçeğinde konuşmak anlamsız ve kelimeler kifayetsiz kalıyor.

Sırf bu yüzden konuşmayacağız belki sessizlikteki çığlıkları duyabilirler. Ancak hiç bir üyemizin hukukuna da hiç kimseye müdahale ettirmeyeceğimiz bilinsin. Eğitim öğretime katkıları büyük olan iki üyemiz Aclan Bozkurt ve Mevlüt Avcu arkadaşımız bu yıl emekli olmuşlardır. Kendilerine eğitim camiası ve Sendikamız adına teşekkür ederiz.”

Editör: Haber Merkezi