ATV’nin Kurtlar Vadisi Pusu’ adlı sevilen televizyon dizisinde “Abdülhey” karakterini canlandıran ünlü televizyon ve dizi oyuncusu Kenan Çoban Bayındır’a hayran kaldı


Çiçeğin Başkenti diye anılan İzmir’in Bayındır ilçesi ünlü sinema ve dizi oyuncusu Kenan Çoban’ı ağırladı. ATV’nin, “Kurtlar Vadisi Pusu” adlı sevilen dizisinde “Abdülhey” karakterini başarıyla canlandıran ünlü televizyon ve dizi oyuncusu Kenan Çoban, davet üzerine geldiği Bayındır’a hayran kaldı. Çoban, beraberindekilerle birlikte, Bayındır’ın tarihi yerleri ile çiçek seralarını gezdi. Sokaklarda hayranlarının sevgi çemberine aldığı sevilen oyuncu, Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş’i makamında ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi aldı. Belediye tarafından restore edildikten sonra, butik otele dönüştürülen tarihi Hükümet Konağı’nda 1 gece konaklayan Çoban, “Bayındır’ı, çiçeği ve düzenlediği festival ile tanıyordum. Gerçektende ismi gibi bayındırmış. Tarihi ve doğal güzelliği beni etkiledi. Burada bulunduğum süre içinde Bayındırlı hayranlarımla hasret giderme fırsatı yakaladım. Onların merak ettiği her konuyu açık yüreklilikle yanıtlmaya çalıştım. En kısa sürede tekrar gelmek istiyorum” şeklinde konuştu.


ÇİÇEK FESTİVALİNE DAVET ETTİ
Belediye Başkanı Mehmet Kertiş ise ünlü konuğunu makamında ağırladı. Beraberce, Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi’ni gezen ikili, daha sonra makam odasında koyu bir sohbete daldı. Başkan Kertiş, sevilen oyuncuyu dizide başarıyla canlandırdığı “Abdülhey” karakteri nedeniyle kutladı. Bayındır’ın, tanıtımına büyük önem verdikleri ifade eden Başkan Kertiş, “Nisan ayı sonunda düzenleyeceğimiz 17’inci Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’ne kendisini davet ediyorum. Açılış töreninde, sayın Çoban’ı onur konuğu olarak aramızda görmek istiyoruz. Bir dönem “Tatar Ramazan” adlı diziye ev sahipliği yapmıştık. Kurtlar Vadisi Pusu’nun da bazı bölümleri rahatlıkla Bayındır’da çekilebilir. Dizi ekibine buradan açık çağrıda bulunuyorum. Kurtlar Vadisi Pusu, tüm Türkiye’nin olduğu gibi benim de severek ve ilgiyle izlediğim bir dizi” dedi. Başkan Kertiş’in nazik davetinden mutluluk duyduğunu belirten ünlü oyuncu ise çalışma takvimi elverdiği takdirde çiçek festivaline gelmek istediğini kaydetti.

KENAN ÇOBAN KİMDİR?
1975 ylında Elazığ’da doğan Kenan Çoban ilk, orta ve lise öğrenimini bu kentte tamamladı. Oyunculuktan önce, bir dönem Ankara ve Antalya’da spor eğitmenliği yaptı.  ATV’nin “Kurlar Vadisi Pusu” adlı sevilen dizisi onun ilk dizi ve oyunculuk deneyimi oldu. Dizide canlandırdığı “Abdülhey” karakteriyle kısa sürede milyonların kalbinde taht kurdu. Aksiyon filimlerinden hoşlanan Çoban,ın en büyük hayali ise Özel Harekat timinde yer almakmış.

Editör: Haber Merkezi