Kardeşler Bilardo Salonu tarafından düzenlenen Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi. Sporcuların kıyasıya rekabetiyle geçen maçların ardından geçtiğimiz gün yapılan final maçında turnanın birincisi Serdar Sarmış oldu. İkinci Haktan Özüak, Üçüncü Celal Gümüş ve Dördüncü Hüseyin Koçyiğit oldu.

Kardeşler Bilardo Salonu’nda düzenlenen törenle ödüllerini alan başarılı sporculara ödüllerini HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik, Tire Çiftçi Malları Koruma Başkanı Necati Öter, Ziraat Bankası Müdür Yardımcısı Sinan Eken ve Usta Bilardocu Sertan Ceylan verdi.

Bilardo sporunun Tire’de yaşatılması ve daha da yaygınlaşması için çabaladıklarını dile getiren Kardeşler Bilardo Salonu İşletmecisi Hikmet Koyun, “Turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum hepsini tek tek tebrik ediyorum. Katılımcılar sadece Tire’den değil, Ödemiş ve Bayındır gibi çevre ilçelerden de pek çok sporcu hem turnuvalarımıza katılıyor hem de maç için ilçemize geliyor. Amacımız, bilardo sporunun yaşaması, ilçemizde gençlerin bu spora daha çok ilgi göstermesidir. Güzel bir turnuva oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Turnuvanın ardından talep üzerine yeni turnuva başladı. Çevre ilçelerden pek çok katılımcının bulunduğu turnuvada maçlar devam ediyor.

bilardo (2)

bilardo (7)

bilardo (1)

bilardo (5)bilardo (6)bilardo (3)

Tireli kızlar şampiyon oldu Tireli kızlar şampiyon oldu

bilardo (4)

Editör: Ercan Çelik