Burdur’da yapılacak olan askeri yemin töreni için Tire’den giden aile Burdur-Yeşilova karayolunda feci şekilde kaza yaptı. Kazada araçta bulunan 3 yaşındaki küçük Emir hayatını kaybederken, 6 kişi de ciddi şekilde yaralandı.



Burdur’da Cuma günü meydana gelen feci trafik kazasının ateşi Tire’ye düştü. Burdur 58. Piyade Alayı’nda vatani görevini yapan Fehim Bayramcı’nın yemin törenine giden Tireli Bayramcı ailesi, askerin teyzesi Reyhan Köylü ve Köylü’nün torunu Emir Tavas’ın içinde bulunduğu İsmail Bayramcı yönetimindeki “35 E 2965” plakalı otomobil ile karşıdan gelen Faruk Çakmak’ın kullandığı “15 LA 377” plakalı ticari minibüs kafa kafaya çarpıştı.

YARALILAR BURDUR VE ISPARTA DEVLET HASTANELERİNDE TEDAVİ ALTINDA
Burdur-Yeşilova arasında meydana gelen feci trafik kazası, sabah saat 08:30 sıralarında meydana geldi. Araçların büyük hasar gördüğü talihsiz kazada anneannesi ile yolculuğa çıkan Emir Tavas (3) hayatını kaybetti. Araçta bulunan anneanne Reyhan Köylü (40) ile Bayramcı ailesi üyeleri; İsmail Bayramcı, Ahmet Bayramcı (56), Necla Bayramcı (51) ve Fermin Bayramcı (47) ile diğer araç sürücüsü Faruk Çakmak (50) ciddi şekilde yaralandı.

TİRELİ ASKERİ KOMUTANLARI TESKİN ETMEYE ÇALIŞTI
Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Yaralılardan Necla Bayramcı ve Fermin Bayramcı daha sonra Isparta Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayı duyduktan sonra Hastaneye gelen Tireli genç asker Fehim Bayramcı’yı komutanları teskin etmeye çalıştı.

GENÇ ÇİFT KARA HABERLER YIKILDI
En büyük acıyı ise kazada hayatını kaybeden küçük çocuğun anne ve babası yaşadı. Tire’de durumdan habersizken gelen kara haberle adeta yıkılan genç çift, Mülkiye ve Hasan Tavas, hayatlarının en büyük acısını yaşadılar. Olayı öğrenen yakınları ve Tireliler de yaşananlardan derin bir üzüntü yaşadı. Melek olup aramızdan ayrılan küçük Emir’in cenazesi Cumartesi günü Tire Mehmet Akif Camiinde yapılan cenaze töreni sonrasında defnedildi. 

KÜÇÜK ÇOCUĞUN ÖLÜMÜ DERİN ÜZÜNTÜ YARATTI
Bu büyük acı hepimizi derinden üzdü, Tavas, Köylü ve Bayramcı ailesine baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.



Editör: Haber Merkezi