Güncel

Yardım yemeğine Tireli bayanlardan büyük ilgi

Abone Ol

Tire Yardımseverler Derneği, yeni yılın ilk yardım etkinliğine imza atan yardım derneği oldu. İlçenin en köklü yardım derneklerinden olan Tire Yardımseverler Derneği Yönetim Kurulu, üyeleri için yardım yemeği organize etti.

50 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE BURS VERİLİYOR Tire Park AVM’de yer alan İstanbul Çaycısı Kafeterya ve Restoran’ta yapılan yardım yemeği etkinliğine çok sayıda Tireli bayan iştirak etti.

1987 yılında kurulan ve şuan 130 faal üyesi bulunan Dernek, başta üniversite öğrencilerine burs sağlama olmak üzere birçok yarım ve hayrat çalışmasını yürütmekte. İhtiyaç sahibi ailelerin üniversite okuyan başarılı öğrencilerine burs sağlayan ve halen 50 öğrencinin eğitim hayatına destek olmayı sürdüren Dernek, ihtiyaç sahibi ailelere de ayni ve nakdi yardımlarda da bulunmakta.

YENİ YILIN İLK YARDIM ETKİNLİĞİNİ YAPTILAR 2016 yılında birçok gezi, kahvaltı, yemek, kermes gibi yarım çalışması etkinliklerinde bulunduklarını, yeni yılın ilk etkinliğini de üyelerine verdikleri yardım yemeği ile gerçekleştirdiklerini belirten Dernek Başkanı Jale Kardeşler, kendilerine destek olan başta dernek üyesi bayanlar olmak üzere tüm Tirelilere çok teşekkür ettiklerini söyledi.

Dernek Başkanı Kardeşler, Başkan Yardımcısı Ferhan Yuvgun ve diğer yöneticiler, katılımcılarla yakından ilgilendi. Programda bir de çekiliş etkinliği yapıldı.

Çekilişten elde edilen gelir de yine yardım ve burs çalışmalarına kaynak olarak kullanılacak.