Güncel

Tire - Belevi yolunda motosiklet kazası

Abone Ol

Tire’de meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü 1 genç yaralandı. Gencin durumu ciddi.

Tire – Belevi yolunda meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan motosiklet tarlaya uçtu, motosiklet sürücüsü genç ciddi şekilde yaralandı.

Olay bugün saat 11:00 sıralarında Tire – Belevi yolunda meydana geldi. Tire’den Selçuk istikametine seyir halinde olan Batuhan Düzgün (17) yönetimindeki 35 VZD 34 plakalı hız motosikleti Akçaşehir Köyü Akkuyu Mevkii’ne geldiği esnada bir anda kontrolden çıktı.

Sabah saatlerindeki yağışın da etkisiyle son derece kaygan olan yolda tutunamayan motosiklet, savrularak yoldan çıktı ve tarlaya uçtu.

Motosikletle birlikte savrulan 17 yaşındaki Batuhan Düzgün, tarlada bulunan ağaca ve taşlara çarptı. Başında kaskı olduğu öğrenilen gencin yardımına o anda yoldan geçen vatandaşlar yetişti.

Olay yerine kısa süre içinde intikal eden 112 ekipleri yaralı genci alarak Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdılar.

Yaralı gencin bilincinin kapalı olduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, edinilen bilgiler arasında. Jandarma trafik ekipleri kazayla ilgili araştırmasını sürdürüyor.

Tire - Belevi yolunda motosiklet kazası

Tire - Belevi yolunda motosiklet kazası