Güncel

Tire 1922 - Pazarspor Maçı

Abone Ol

İlk yarıyı 1-0 yenik kapatan Tire 1922, ikinci yarıda biri penaltıdan olmak üzere Gökhan ve Hakan Yağmurkaya’nın golleriyle rakibini perişan etti. Ercan ÇELİK

Tire 1922, ikinci yarıda güldü 4-1. Karşılaşmanın ilk yarısını 23’te Ali’nin gölüyle 1-0 yenik kapatan kırmızı beyazlılar, ikinci yarıda oynadıkları muhteşem futbolla şahlandı.

Ligde zor günler geçiren Pazarspor’u adeta topa tutan Tire 1922, biri penaltıdan olmak üzere Gökhan ve Hakan Yağmurkaya’nın golleriyle farklı galip geldi, taraftarın mutlu etti.

4 bine yakın Tireli taraftarın seyrettiği karşılaşmada ilk tehlikeli atak ev sahibi Tire 1922’den geldi. 3’te, Hakan Çakır’ın sol kanattan ceza sahasına kestiği topta, kalesini zamanında terk eden Fethi topun sahibi oldu. 22’de, Doğan’ın sağ kanattan kullandığı köşe atışında iyi yükselen Mümin’in kafa şutu yandan auta çıktı.

23’te, Oğuzhan’ın pasıyla buluşan Ali, yerden düzgün bir vuruşla takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 25’te, Doğan, 29’da, Hakan Yağmurkaya fırsatları değerlendiremedi. İlk yarı Pazarspor’un 1-0 üstünlüğü ile kapandı.

TİRE İKİNCİ YARIDA COŞTU Tire 1922, ikinci yarıya fırtına gibi başladı. 53’te, Gökhan, Doğan paslaşmasında sağ çaprazda topla buluşan kaptan Gökhan kaleci Fethi’nin müdahalesine rağmen topu filelerle buluşturdu 1-1. 66’da, İbrahim’in topa ceza alanında elle müdahalesinden kaynaklanan penaltı atışında topun başına geçen Gökhan sert bir vuruşla takımının ve kendisinin ikinci golünü attı 2-1.

75’te, sol kanattan ceza alanına giren Hakan Yağmurkaya yerden sert bir vuruşla topu uzak köşeden filelere bıraktı 3-1. 86’da, sahneye bir kez daha çıkan Hakan Yağmurkaya kaleci Fethi’yi avlayarak son sözü söyledi 4-1. Kırmızı beyazlı futbolcular farklı galibiyeti soyunma odasında teknik ekip ve yöneticilerle doyasıya kutladı.

KRAL, TRİBÜNDEYDİ Geçen sezon Tire 1922’de adeta fırtına estiren “Kral” lakaplı golcü Mert Hakan Yandaş, eski takımını desteklemek üzere şeref tribünündeydi. Bu sezon Menemenspor’da başarılı bir grafik çizen Mert Hakan, devre arasında neredeyse tüm tribünü gezerek, Tire taraftarıyla hasret giderdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Tire’nin kendisi için çok özel bir yeri olduğunu belirten genç golcü, Tire 1922’ye başarılar diledi.