Güncel

HRC Baby Shop, Tire’de hizmete başladı

Abone Ol

HRC Baby Shop Tire’de İstasyon Caddesi’ndeki mağazasında hizmet vermeye başladı.

Sektörde 25 yıllık deneyimiyle Raşit Cön tarafından hizmete açılan HRC Baby Shop, Tire’de bebek ve çocuk malzemeleri sektörüne farklı bir soluk getirdi. İstasyon Caddesi’nde, Denizbank karşısındaki mağazada, bebe ve çocuk ürünlerinden yok yok.

LİDER MARKALAR BURADA! HaberTire Gazetesi’ne konuşan işletme sahibi Raşit Cön, bebe ve çocuk malzemeleri konusunda 25 yıllık tecrübeleri olduğunu belirterek, “Bebeğin tamamen naturel yetişmesi gerektiği gerçeğinden yola çıkarak, mağazamızdaki tüm ürünlerimiz Türkiye’nin bu sektördeki lider markalarının ürünleridir ve CE belgelidir.

Sunny Baby, Kraft, Tahtaravelli, Aziz Bebe, Mini Damla, İdil Baby ve Pilsan gibi Türkiye’nin lider markalarının, ürünlerini mağazamızda bulabilirsiniz.” dedi.

TAM ORTOPEDİK İLK ADIM AYAKKABISI HRC’DE Bebe ve yenidoğan tekstil ürünleri, mobilya, ahşap ürünleri, oyuncak çeşitleri, bebek arabaları, akülü arabalar ve bisikletler gibi birçok ürün çeşidini uygun fiyata bulabileceğiniz HRC Baby Shop’ta, aynı zamanda tam ortopedik “ilk adım” ayakkabısı da bulunuyor.

Günümüzde birçok yetişkinin ayaklarında sorunlar olduğunu vurgulayan İşletmeci Raşit Cön, “Çocuk ayaklandığından itibaren ortopedik ayakkabı giymelidir. Tire’ye reçete ve doktor tavsiyesiyle verilen tam ortopedik ilk adım ayakkabısı getirdik. Birçok anne – baba bu konuda bilinçli ve ortopedik ayakkabıya ilgi yoğun.

Bilinen bazı markaların bu iddia ile ürettikleri ayakkabılar var fakat ne kadar ortopedik oldukları tartışılır. O yüzden bu konuda ebeveynleri uyarıyorum. İlk adım ayakkabısı çok önemli.” Şeklinde konuştu.

Oyuncak konusunda çok sayıda çeşidi ürün portföyünde bulunduran HRC Baby Shop’ta ağırlıklı olarak çocuğun fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunan seçkin markaların ürettiği dönence, aktivite masaları ve bul-tak gibi oyuncaklar bulunuyor.

Şu anda yenidoğan ve 5 yaşa kadar çocuklara hitap eden HRC Baby Shop, yoğun ilgi ve istek üzerine mağazadaki ürün portföyünü genişletiyor ve yakında 12 yaşa kadar hitap eden ürünleri de ekleyecek.