Güncel

Haftasonu Tire'de Çeltikcoğlu rüzgarı esti

Abone Ol

Ak Parti Tire Belediye Başkan Adayı Mehmet Çeltikcoğlu’na hafta sonu yapılan seçim çalışmasında 700 kişilik partili eşlik etti.

200 araçlık konvoy ile şehir içinde turlayan Ak Partililerin durağı Tire’nin Bahçekahve Mevkii oldu. Büyük bir coşku ile Bahçekahve’ye gelen partililer ilk önce Mehmet Çeltikcoğlu’nun doğduğu evdeki anne ve babasını ziyaret ettiler. Anne ve babasının elini öperek hayır dualarını alan Çeltikcoğlu mahallesindeki bayanlara pembe karanfiller dağıttı ve ardından Bahçekahve Kahvesi’ne geçerek burada mahalle halkına seslendi.

Çeltikcoğlu Bahçekahve’de yaptığı mini mitingde vatandaşlara kent içinde uygulayacağı projelerini aktardı. Ak Parti Tire Belediye Başkan Adayı Mehmet Çeltikcoğlu konuşmasında, “ilk mitingimize doğduğum mahallede, birlikte büyüdüğüm arkadaşlarımla, komşu teyzelerimin ellerini öpüp hayır dualarını alarak başlamaktan büyük gurur duyuyorum. Bugün sizlere, Tire halkı için hazırladığımız projelerimi anlatacağım” dedi.

ARTIK YALNIZ DEĞİLSİNİZ Çeltikcoğlu, ilk olarak ‘Bizim Aile’ ismini verdiği projesini anlattı ve şunları kaydetti, “Yaşlı bireylerimizin sağlık, belediyecilik hizmetleri ve diğer kamu hizmetlerine erişimi, mobil belediye birimimiz tarafından sağlanacaktır. Tüm sorunlar ve talepler ‘Bizim aile’ ofisinde çözüme kavuşacak. Bizim Aile Ofisi bünyesinde kurulacak olan ekiplerle, yaşlılarımızın sağlık, mekân temizliği, gıda ve diğer ihtiyaçlarının temini sağlanacak. 65 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımız belediyemiz sosyal tesislerinin tümünden yüzde 50 indirimle yararlanacak. Ve yine 65 yaş üstü siz kıymetli büyüklerimiz, teyzelerimiz, amcalarımız; sinema ve tüm belediye etkinliklerinden yılın 365 günü ücretsiz faydalanacaksınız.”

7 GÜN KESİNTİSİZ AÇIK, MODERN HAYVAN PAZARI Çeltikcoğlu ve beraberindeki meclis üyesi adayları, yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri ile partililer Tire’nin 8 köyüne giderek köylerdeki halkla buluştu.

Çeltikcoğlu; Kızılcaavlı, Sarılar, Kırtepe, Yeğenli, Çobanköy, Eğridere, Osmancık ve Yenişehir köylerinde 7 Gün Kesintisiz Açık Modern Hayvan Pazarı projesini anlattı. ‘Hayvanını getirdin satılmadı, artık sorun değil’ sloganı ile hareket edilen projenin detayları hakkında konuşan Çeltikcoğlu, hayvan pazarına satış için getirilen hayvanların istenildiği takdirde veteriner hekim kontrolünde ve uzman bakıcılar gözetiminde satılıncaya kadar tesiste kalabileceğini söyledi.

Projede ayrıca beslenme, sağım, veteriner hizmetleri, nakliye, alım – satım kantarları, su deposu, temizlik ve dezenfeksiyon araçları, modern bir kesimhane, et işleme tesisi, oteli lokanta, çay ocağı, mescit, güvenlik, celep ve kasaplara ofis, bankamatik ve otopark hizmetlerinin bulanacağını vurgulayarak dev bir tesis projesini anlatan Çeltikcoğlu, 7 gün açık olacak olan pazarda en fazla alıcı, en fazla fiyat, en hızlı satışın gerçekleştirileceğini de müjdeledi.

Haftasonu Tire'de Çeltikcoğlu rüzgarı esti

Haftasonu Tire'de Çeltikcoğlu rüzgarı esti

Haftasonu Tire'de Çeltikcoğlu rüzgarı esti

Haftasonu Tire'de Çeltikcoğlu rüzgarı esti