Güncel

Çevreyolu'nda facia gibi kaza

Abone Ol

Tire’nin işlek yollarından biri haline gelen Turgut Özal Bulvarı’nda, meydana gelen trafik kazasında büyük şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Haber: Ercan ÇELİK

“Batı Çevreyolu” olarak da bilinen Turgut Özal Bulvarı’nda bugün saat 18:25 sıralarında meydana gelen trafik kazasında faciadan dönüldü. Turgut Özal Bulvarı’nda Selçuk istikametine seyir halinde olan Veysel Yiğit (34) yönetimindeki 35 YEV 26 plakalı panelvan araç sola doğru dönerek Gültekin Başargan Caddesi’nde girmek istedi.

Bu esnada Turgut Özal Bulvarı’nda karşı yönden hızla gelen Nail Aksoy (40) himayesindeki 35 YCY 26 plakalı kamyonet, diğer araca sağ yan tarafından çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle savrulan panelvan araç, takla atarak refüjün üzerinden diğer tarafa devrildi.

Kaza sonrası savaş alanına dönen kavşakta bir anda büyük bir kalabalık toplanırken, Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri ve iki adet 112 ambulansı kısa sürede olay yerine intikal etti. Yaşanan feci kazada herhangi bir can kaybı yaşanmazken, kazaya karışan her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Bu büyük kazayı hafif sıyrıklarla atlatan her iki sürücü de olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ayakta tedavi edildiler.

ARTAN KAZALARIN SEBEBİ AŞIRI SICAKLAR MI? Çevreden olay yerine toplanan bazı vatandaşlar son zamanlarda artan trafik kazalarının sebebini, aşırı sıcaklar ve bununla birlikte gelen dikkat dağınıklığına bağlarken, yetkililer sürücüleri özellikle bu gibi işlek kavşaklarda daha dikkatli olmaları hususunda uyardılar.