Balık Nerden Kokar?

Abone Ol



        Değerli Kamuoyu, Saygı değer okurlar, Allah aşkına bir idareci çıkıp da bu iş nasıl olmuş diye araştırmaz mı? Bir Savcı, bir kanun adamı çıkıp da bu nasıl iştir demez mi? İlla birisinin dilekçeyle müracaatı mı beklenir. Milli Eğitim İdaresi bu yolsuzluğa aracı olan okul müdürüne sadece “O kameraları çok mu aradın?” diyerek aklınca espri yapmış. Allah Allah çok mühim bir iş yapmış. Hiç, bu milletin vergilerinin nerde, nasıl harcandığını merak eden bir siyasi, bir bürokrat, bir yetkili olmaz mı? Hiç kimse verdiği verginin nereye nasıl harcandığını merak etmez mi? Dahası çıkıp kimse bu yandaş, yoldaş kayırmacılığına, bu haram kazançlara bedduada mı etmez. 


        Balık kokmuş bir kere ne yapsanız ne etseniz faydası yok, çaresiz atılacak ama kim atacak, kim elini taşın altına koyacak. Bir kişiyle birkaç kişiyle olacak mı? 
        Beddua edemedik, Haram edemedik bari dua edelim. “Allah bu necip milleti zalimlerden, haramilerden, eşkıyalardan korusun ve kurtarsın.” Yani anlayacağınız değerli okurlar balık bir yerden değil her yerden kokmuş.


        Hoşça kalın, sağlıkta kalın.