Ercan ÇELİK

Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Arif Demirkan’ın da katılımıyla yapılan törende, Hasan Tutaler ve berberindeki gençler partiye üye yapılmış ve rozetleri takılmıştı. Zafer Partisi İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Dağkaya, “Hasan Tutaler ve yönetimi olarak lanse edilen kişileri tanımamaktayız.” dedi.

Büyükşehir meclisinde önemli komisyonlara seçildiler Büyükşehir meclisinde önemli komisyonlara seçildiler

“KİŞİLERİ TANIMAMAKTAYIZ”

Konuyla ilgili HaberTire’ye açıklama yapan Zafer Partisi İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Dağkaya, “22.11.2023 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanlığı tarafından bildirilen bir haberde Zafer Partisi Tire İlçe Gençlik Kolları başkanı olarak lanse edilen Hasan Tutaler ve yönetimi olarak lanse edilen kişileri tanımamaktayız.” Dedi.

HERHANGİ BİR GÖREVLERİ YOKMUŞ

Hasan Tutaler ve beraberindekilerin, Zafer Partisi’nde herhangi bir görevlerinin olmadığını ifade eden Dağkaya, “Zafer Partisi İzmir İl Gençlik Kolları olarak; partimizin kapıları bilinçli ve vatanperver her Türk gencine açık olduğu için söz konusu arkadaşlar partimize gelmiş olabilir veya ilçe binamızda bulunmuş olabilirler. Ancak söz konusu Hasan Tutaler’e veya beraberindeki kişilere Teşkilat Başkanlığımızca bir atama gerçekleştirilmemiş ve kendileri Tire İlçe Gençlik Kolları yönetimi olarak ve hatta herhangi bir görevde bulunmamışlardır. Özetle; söz konusu haber uçtan uca olmakla birlikte hiçbir suretle gerçeklik payı taşımamaktadır.

Zafer Partisi İl ve İlçe teşkilatları, İl ve İlçe gençlik kolları teşkilatları birdir, iridir ve diridir. Vatanı kurtarmayı görev bilen asil Türk gençleri, paylaştığı kutsal ülküyü hiçbir siyasi partinin menfaatlerine harcamamayı da mukaddes tanımaktadır.” dedi.

Editör: Ercan Çelik