Her hafta ilçenin değişik noktasında gönül sofraları kurmayı hedefleyen TÜGVA Tire temsilciliği ilk sofrasını bugün İhsaniye Mahallesinde düzenledi. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı İftar programı coşku içerisinde geçti.Düzenlenen iftar programına TÜGVA İl Yönetici Kadir Oluklupınar, TÜGVA Tire  İlçe Başkanı Mesut Şaşmaz, Selman İçelli, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

KAYMAKAM TANRISEVEN "İFTAR ETKİNLİĞİNİZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN"

Programının yoğunluğu nedeni ile etkinliğe katılamayan Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven TÜGVA Tire İlçe Başkanlığına organizasyon ile ilgili bir mesaj gönderdi. Tanrıseven mesajında şu ifadelere yer verdi.Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Programlarımın yoğunluğu nedeni ile aranızda olamadım.Türkiye Gençlik Vakfı Tire şubesinin düzenlemiş olduğu iftar programının hayırlara vesile olmasını dilerim."

MESUT ŞAŞMAZ "GÖNÜLLER BİR OLSUN"

TÜGVA Tire İlçe Başkanı Mesut Şaşmaz Ramazan ayını ruhuna uygun bir şekilde geçirmek adına bu tarz bir etkinlik düzenledik. Amacımız manevi atmosferin tavan yaptığı bu ayda din, dil, ırk,siyaset gözetmeksizin vatandaşlarımızla aynı sofrada oturup iftarımızı birlikte açtık. İnşallah bu etkinliklerimizi gücümüz nispetinde devam ettireceğiz.Organizasyonumuza destek veren Tire İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven başta olmak üzere, etkinliğimize katılan ve soframıza iştirak edip bizimle iftarını açan tüm hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum."

Editör: Haber Merkezi