Ercan ÇELİK

Tire’ye bağlı Karateke Köyü merasında çöplük olarak kullanılan, Tire ve Bayındır’ın çöplerinin depolandığı alan için harekete geçen Ak Parti Tire İlçe Teşkilatı, vatandaşları ve STK’ları eyleme davet etti. Eylem bugün gerçekleştirilecek.

Öte yandan bu eylem çağrısı üzerine açıklama yapan CHP İzmir Eski İl Yöneticilerinden Yücel Özen, yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu; “Müjde AKP eylem yapıyor. Hem de ‘Meralar köylünündür.’ Diyerek. Torbalı – Göllüce Köyü merası, şirketlere peşkeş çekilirken alkışlayanlar, mera yasasındaki küçücük delik olan 7/B maddesini kullanara, köylümüzün malı meralarımızı Menemen’de Foça’da kiraya verenler, Tire – Yeniçiftlik, Kızılcaavlu, Alacalı köylerimizin meralarının bir bölümünü kiraya çıkaranlar, yerel seçimlere üç kala gözleri açıldı. Ve yarın (bugün) Tire ve Bayındır Belediyesi’nin neredeyse 20 yıldır çöp alanı olarak kullandığı Tekke köyü merasının kurtarılması ve tekrar köylünün kullanabileceği hale getirilerek Tekke köylüsüne devredilmesi için eylem yapacak.

Yürekten kutluyorum. Biz de o eylemi destekliyoruz. Sonuna kadar 16  yıldır ülkemizi yöneten AKP Tire İlçe Örgütü’nün eyleminin yanındayız.

AKP Tire İlçe Başkanlığı’nın en zor görevi heralde. AKP İlçe Başkanı Mustafa Selman İçelli’nin. Çünki Tire Belediyesi’ni AKP yönetirken abisi Sıtkı İçelli Belediye Başkanı idi ve aynı meraya çöp döküyordu. Kutluyoruz tekar. Hayırlı olsun eyleminiz.”

Editör: Haber Merkezi