Eğitim Gönüllülerinden Züle EFECAN, 28 Kasım 2017 Salı günü Kolejimizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bir sunum yaptı. Vakfın Tire Sorumlusu Melih NAL ile birlikte yaptıkları ziyarette hem öğrencilere hem de tüm öğretmen ve idari kadroya vakfın amacı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Oldukça eğitici ve keyifli geçen sunumlarda öğrenciler hem doğa hakkında bilgi sahibi oldular, hem de TEMA vakfı ve çalışmaları konusunda yeni bilgiler edindiler. 

“Doğa haklarının korunduğu bir geleceği kazanmak adına bu tür eğitim programlarının önemini anlatan Züle EFECAN, çocukların doğayı korumak adına donatılması için çalıştıklarını söyledi.” 


Kolejimizin kurucusu Halise BIYIK ise “Çocuklar geleceğimiz.. Onların gelecekte nasıl bir doğada yaşayacaklarını seçmek ve güzelleştirmek adına bu tür programlara desteğimiz devam edecektir. TEMA Vakfı’na her öğrencimiz için belli bir miktarda bağış yapacağımızın sözünü verdik. Çok mutlu oldular. Kurum olarak da sonuna kadar desteğimizi devam ettirebilmek adına TEMA Vakfı Etkinlik Kurulu oluşturduk. Bu Kurula eğiticilerimizden bir arkadaşımızı başkan olarak seçtik. Desteğimiz imkanlarımız ölçüsünde devam edecektir” şeklinde konuştu. 


Vakıf çalışmalarına desteklerini göstermek adına öğrenciler, gelen Vakıf gönüllülerine çiçekler verdiler. Bu tür bilgilendirmelerin sık sık tekrarlanacağı konusunda sözleştiler…

Editör: Haber Merkezi