Kireli Köyü Muhtarı Ahmet Özçelik, Büyükşehir Belediyesi’nin köy yollarını onarmadığını iddia ederek kendi cebinden yevmiye usulü tuttuğu işçilerle köy yolunda tamirat yaptı. TireVizyon’a konuşan Muhtar Ahmet Özçelik birbirinden çarpıcı iddialarda bulundu. Köy yollarının 1 yıldır bakıma muhtaç olduğunu, başvurulması gereken her yer başvuruda bulunduğunu söyleyen muhtar Özçelik, yetkililerin söylediklerini dikkate almadığını ifade etti.

TORPİLİ OLAN KENDİ İŞİNİ GÖRDÜRÜYOR
Açıklamaları bununla da sınırlı kalmayan Ahmet Özçelik, muhtar olarak yetkili kurumlardan kendi isteklerine yanıt bulamazken büyükşehirden ya da meclisten bir tanıdığı olan vatandaşların kendi işlerini kolaylıkla gördürdüğünü iddia etti.  Kireli Köyü Muhtarı Ahmet Özçelik HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;
“Yıllardır Kireli Köyü’nün muhtarlığını yapmaktayım. Köyümüzde bazı sorunlarla karşılaşıldığında köy halkı bana şikayette bulunuyor. Ben de bu şikayetleri ilgili kurumlara dilekçe aracılığıyla iletiyorum. Gelin görün ki hiçbir şikayetime yerinde ve zamanında yanıt alamıyorum. Yaklaşık 1 yıldan bu yana köy yollarımızın bakıma ihtiyacı var. Bu sorunumuzu Önce Valilik’te yapılan toplantıda dile getirdim. Daha sonra İzmir’deki muhtarlar masasına ilettim. Son olarak Büyükşehir Belediyesi’ne yazılı dilekçeyle ilettim ancak bir yıldır ne gelen var ne giden. Köyümüzde taşımalı servis var. Her gün en az 15 tane öğrenci servisi bu yolları kullanıyor. Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde gidip gelmesini sağlamak asli görevlerimden biridir. Yetkililerden herhangi bir yardım bulamayınca kendi imkanlarımla iki tane işçi buldum. Kendi traktörüme yüklediğim malzemeyle köy yollarını elimizden geldiğince onarmaya çalıştım. Ben bu kadar yardım çağrılarında bulunurken büyükşehir belediyesine bir tanıdığı olan yada mecliste bir milletvekili tanıdığı olan vatandaşlar kendi girişimleriyle kendi işlerini pekala gördürebiliyor. Biz de bu arkadaşların bağlantılarından sebepleniyoruz. Bir an önce bu işlerin bir düzene sokulmasını, köyümüzün ihtiyaçlarına kulak asılmasını istiyoruz”


 

Editör: Haber Merkezi