Bayrampaşa Belediyesi, Türkiye’de ilk defa ‘Bereket Ekspresi’ ile Anadolu’da özel iftar programları düzenleyerek, 10 binlerce insanı tren garlarında bir araya getiriyor.

 

Fatih ŞAŞMAZ – TRT Tire

 

2005 yılında ‘Kardeşlik Sınır Tanımaz’ sloganıyla yola çıkan ve Balkanlar’da dokuz yıldır, aralıksız iftar sofraları kuran Bayrampaşa Belediyesi, ‘Bereket Ekspresi’ ile bu yıl Anadolu’yu dolaşarak iftar programları yapıyor.

Bu kapsamda Tire Belediyesi ile görüşen Bayrampaşa Belediyesi yetkilileri Bereket Ekspresi ile bugün Tire'de 3000 kişiye iftar verecek. İftar sonrası ise düzenlenen bir programla halk oyunları gösterileri ve çocuklara yönelik aktiviteler gerçekleştirilecek.

 

TÜM TİRELİLER DAVETLİ

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çİçek "Bayrampaşa Belediyesi bu yıl güzel  bir organizasyona imza atarak Anadolu'yu dolaşıp iftar programları düzenliyor. Bu kapsamda Bayrampaşa Belediyesi yetkilileri Belediyemizi de ziyaret ederek Tire'de de bir program düzenlemek istediklerini beyan ettiler. Bizler de bu isteği memnuniyetle kabul ettik. Bu akşam Bayrampaşa Belediyesi yetkilileri ile birlikte İstasyon alanında bir iftar programı düzenleyeceğiz. Bu programa tüm Tireli hemşerilerimiz davetlidir." Dedi.

Editör: Haber Merkezi