Bayındır’ın Lütuflar Köyünde yaşayan ve 1 hafta önce ortadan kaybolan 78 yaşındaki Alzheimer hastası adamı yakınları tarafından her yerde aranıyor. Yaşlı adamın son olarak birkaç gün önce Tire’nin Mahmutlar Köyünde görüldü.
 

Bayındır’ın Lütuflar Köyünde yaşayan evli ve 3 yetişkin çocuk babası olan 78 yaşındaki Alzheimer hastası Hüseyin Aşçıoğlu isimli vatandaş, 1 hafta önce, 12 Haziran Cuma gününden bu yana kayıp durumda. 12 Haziran günü öğlen saatlerinde köyde görülen ondan sonra kayıplara karışan yaşlı adamın çocukları ve torunları kendisini Bayındır ve Tire başta olmak üzere her tarafta yoğun şekilde aramakta. Yaşlı adamın fotoğrafını jandarma ve polise verip kaybolduğunu belirten, fakat kendileri de bir taraftan aramalarını sürdüren aile üyelerine önceki gün gelen haber umutlarını biraz olsun arttırdı. 


İLERİ DÜZEYDE ALZHEİMER; İSMİNİ BİLMİYOR, ÇOCUKLARINI TANIMIYOR !
Yaşlı babalarının en son birkaç gün önce Mahmutlar Köyünde görüldüğünü, yaşıyor olmasından dolayı içlerinin rahatladıklarını belirten torunu Aziz Koç (26), “Kendisini en son gören kişi Mahmutlar Köyü Muhtarı Çetin bey olmuş. Başka birkaç duyum daha aldık. Onların kesinliğini bilmiyoruz. Sürekli peşindeyiz. Arıyoruz. Dedemi görenlerin polise ve jandarmaya haber vermesini veya “0 554 939 60 90” ve “0 507 738 84 48” numaralı telefonlardan bizae ulaşmasını rica ediyoruz. Kendisinin hayatı ile ilgili tedirginlik yaşıyoruz. Kendisi ileri düzeyde Alzheimer hastası. Kim olduğunu nerede yaşadığını, çoluk çocuğunu bile hatırlamıyor. Görenlerin insaniyet namına yardım etmesini bekliyoruz.” 

Editör: Haber Merkezi