Ercan ÇELİK

Geçtiğimiz gün Tire'de, TİP İzmir İl Başkanlığından gelen divan kurulu huzurunda ve parti üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Türkiye İşçi Partisi Tire İlçe Başkanlığına Memet Ali Öztürk oybirliğiyle seçildi. Öztürk’ün ilçe başkanı seçildiği toplantıda belirlenen ilçe yönetimi de, geçtiğimiz Genel Seçimde İzmir 2. Bölge TİP milletvekili adayı olan Ali Haydar Öztürk, Berrin Büyükdereli, Burhanettin Vardar, Vahide Gündaş, Mehmet Yiğit Ongun, Raci Durak ve Ege Uğurlu’dan oluştu.


Yakında gerçekleşecek olan Türkiye İşçi Partisi İzmir İl Kongresi’nde Tire’yi temsil edecek il delegeleri olarak seçilen isimler ise, Ceylan Öztürk, Selin Keyik ve Sevgül Öztürk.

Büyükşehir meclisinde önemli komisyonlara seçildiler Büyükşehir meclisinde önemli komisyonlara seçildiler


Başkan Memet Ali Öztürk,  HaberTire'ye yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Türkiye İşçi Partisi, yıllardan sonra bu ülkede emekçinin, ezilenin sesi olmuştur. Bu mücadelede biz de Tire örgütü olarak elimizden geleni yapmaya, halkımızın sesi olmaya kararlıyız. Bu sömürü düzenine karşı, işçi, işsiz, köylü, esnaf, memur, öğrenci, toplumun tüm ezilen kesimleriyle birlikte omuz omuza verecek ve bu düzeni değiştireceğiz!”

Editör: Ercan Çelik