Ercan ÇELİK

Zeytinyağı’nda rekor alım fiyatı Zeytinyağı’nda rekor alım fiyatı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) hazırladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022" araştırmasına göre, en büyük ikinci 500 sanayi kuruluşunun üretimden satışları geçen yıl 2021'e göre yüzde 104,8 artarak 694,8 milyar liraya çıktı. Araştırma sonucunda yayınlanan listede 196. Sırada ise Barem Ambalaj yer aldı.

1999 yılında Tire’de küçük bir atölyede kutu ve ambalaj imalatıyla faaliyetine başlayan Barem Ambalaj, bugün Tire, Karaman ve Gaziantep fabrikalarıyla, yüzde yüz yerli sermaye ile Türkiye çapında hatta uluslararası çapta ambalaj üretimi yapıyor.

Tire Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında yüzlerce kişiye de istihdam sağlayan Barem Ambalaj, İstanbul Sanayi Odası’nın yaptığı araştırma sonucu yayınlanan listede 196. Sırada yer aldı.

Şirketten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Gururla İlan Ediyoruz! Türkiye'nin İkinci Büyük 500 Sanayi Kuruluşu Arasında 196. Sıradayız!

Sizlerin destek, gayret ve işbirliği ile bu büyük başarıya ulaştık. Hep birlikte, daha yükseklere ulaşmak için çalışmaya devam ediyoruz. Sizlere minnettarız!

Bu başarı, kalitemize ve hedeflerimize olan bağlılığımızın bir yansımasıdır. İşbirliği ve kararlılıkla daha fazla başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz.

Bu başarıyı paylaşan herkese Teşekkür ederiz.”

Editör: Ercan Çelik