Saadet Partisi’nin Tire Belediye Başkan Adayı Sadrettin Yakuter ve partililer mehteran eşliğinde Tire’yi gezdi. Yakuter, seçimden bir gün önce yaptıkları bu yürüyüşle başkanlığa yürüdüklerini belirtti.



Yerel seçimlerin en hareketli ve renkli partilerinden biri olan Saadet Partisi’nin Tire Belediye Başkan Adayı Sadrettin Yakuter ve meclis üyesi adayı arkadaşları seçim hazırlıkları çalışmalarının finalini mehteran takımıyla birlikte gerçekleştirdiği “İktidar yürüyüşü” ile yaptı. İmam Hatip Lisesi önünde bir araya gelen Yakuter, meclis üyesi adayları ve bazı partililer, buradan mehteran eşliğinde İstasyon Caddesi’nde yürümeye başladılar. İstasyon Caddesi’nden Cumhuriyet Meydanı’na giden Saadet Partililer burada bir tur attıktan sonra Atatürk Caddesinden Portakal Pazarı’na gittiler. İbni Melek Caddesine giren Yakuter ve Meclis üyeleri, İbni Melek Türbesi önünde mehteranlı yürüyüşe noktayı koydu. Yakuter, yol boyunca vatandaşlara, karanfiller dağıttı. Yakuter, halkın sevgi ve teveccühü ile karşılandı.


Burada, Yeşil Tire hocalarından Hızır hoca tarafından partinin seçimde muvaffak olması için topluluğa dua ettirdi. Sonrasında Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Sadrettin Yakuter, Tirelilere seslenerek son bir konuşma yaptı. Yakuter, şunları söyledi: “31 Mart sabahı, Tire’de güneş farklı doğacak. Arkadaşlar biliyorum çok yoruldunuz. Üç aydır gece, gündüz demeden çalışıyorsunuz. Seçim zaferimizden sonra bir gün dinleneceğiz ve akabinde 5 yıl boyunca hiç durmadan belediyecilik hizmetleri için çalışmalarımıza yeniden başlayacağız inşallah.”


Yakuter’in konuşmasının bitiminde, Mehteran Takımın başındaki kişi Yakuter’in elini havaya kaldırarak, “Başkanım, inşallah 1 Nisan’da bizleri yeniden kutlama amacıyla Tire’ye getirirsin” dedi.

Editör: Haber Merkezi