Ercan ÇELİK

2019 yerel seçimi yaklaşırken, siyasi partilerde hareketlilik sürüyor. Vatan Partisi Tire İlçe Başkanı Timuçin Yılmaz, yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında Belediye Başkan Adaylarının ismini açıkladı.

Yılmaz, açıklamasında şu ifadelerde bulundu; “Türk halkı iki ittifakın arasına sıkıştırılmış, seçeneksizlik algısı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Taban tabana zıt görüşler, dün televizyonlarda birbirlerine hakaretler yağdırıp aşağılayanlar bugün oy uğruna aynı çatı altında birleşmeyi başarabilmiştir. Atatürk devrimleri, cumhuriyet kazanımları terk edilmiş, halkın kaygıları unutulmuş, ekonomik kriz alay konusu yapılmış, halkın tüm değerlerine dokunulmuştur.

VATAN PARTİSİ iktidar partilerinin yapamadıklarını başaran öncülerin partisidir. Ergenekon kumpasını çökerten, Silivri duvarlarını yıkan, yüz yıllık Ermeni soykırımı yalanını tarihin derinliklerine gömen, gerek terör örgütünün hendeklere gömülmesinde gerekse sınırdışındaki Vatan Savaşında Mehmetçiğin yanında duran, 15 Temmuz darbe girişiminde tarihi sorumluluk üslenen, Soma’ya, Reyhanlı’ya devletten önce ulaşan tek partidir. Şehit cenazelerine katılan değil teröre şehitler veren partidir. Atatürk’te birleşenlerin partisidir.

VATAN PARTİSİ öncü parti kimliği ile bilgili, donanımlı ve devlet deneyimli kadrolarıyla her seçim çevresinde yönetmeye adaydır. Sayın NEVİN ODABAŞ da kişiliği, siyasi ve mesleki kariyeriyle Tire’mize çok yakışacak, rant için değil hizmet için aday olmuş bir değerdir.

Tire halkı seçeneksiz değildir. Kadınlarımızı, üreticimizi, köylümüzü, esnafımızı, gencimizi Vatan Partisi Tire Adayı Av. NEVİN ODABAŞ ile birlikte  Tire’mizi hak ettiği yönetimle buluşturalım.”

Editör: Haber Merkezi