AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema sağlık alanında hayata geçirilen hizmetlerin halkta karşılık bulduğunu belirterek, “İzmir’i sağlık merkezi yapacağız” dedi

 

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Nesrin Ulema, sağlık alanında hayata geçirilen hizmetlerin halkta karşılık bulduğunu belirterek, “İzmir’i sağlık merkezi yapacağız” dedi. İzmir 2’nci Bölge adayı Bilal Kırkpınar ile birlikte Tire’de seçmeniyle buluşan Ulema, sırasıyla Tire Devlet Hastanesi, belediye toplu konutları, TOKİ mahallesi, Uzman Dosteli Özel Eğitim Merkezi’ni ziyaret ettikten sonra kırsaldaki Kireli mahallesine geçti. AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçedeki programına Tire Devlet Hastanesi’nden başlayan Ulema, Başhekim Fatih Hayali ve hastane yöneticilerinden bilgi aldı. Başhekim Hayali, hastanenin sadece Tire’ye değil çevre ilçelerden galen hastalara da hizmet verdiğini belirterek, “Stage 6 belgesine sahip hastanemiz en kısa sürede Stage 7 belgesi alarak, kamu hastaneleri arasında Türkiye’de 1’nci, Avrupa’da ise 3’üncü hastane olacak” dedi.

 

HASTALARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Asıl mesleği eczacılık olan Ulema, hastane yöneticileri ile birlikte servisleri ziyaret ederek, hastalarla yakından ilgilendi. Hastalara, “AK Parti’nin sağlık hizmetlerinden memnun musunuz?” diye soran Ulema’nın aldığı yanıtlar ise kendisini son derece mutlu etti. AK Parti’nin, sağlık alanında da hizmet odaklı çalıştığını ifade eden Ulema, “13 yılda İzmir’e toplam 28 milyar liralık yatırım gerçekleştirdik. Hastalarımız sağlık hizmetlerinden yüzde 80-90 oranında memnun. Bu memnuniyeti daha arttırmak ve İzmir’i sağlık üssü haline getirmek için önemli projeler başlattık. Toplam 2 bin 60 yataklı Bayraklı Şehir Hastanesi’nin yapımı hızla devam ediyor. İzmir’in ilçelerinin bir kısmında yeni devlet hastaneleri hizmet vermeye başlarken, bir kısmının yapımı ise sürüyor” diye konuştu. Ulema, AK Parti’nin Türkiye geneli ve İzmir’de mevcut tabanını koruyup, muhafaza ettiğini belirterek, “son dönemde, oylarımızda ciddi anlamda ilaveler söz konusu” dedi.  

 

Editör: Haber Merkezi