Seçim çalışmalarını Emin Sefa Kayacan ile Tire’den başlatan AK İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli 7 Haziran seçimlerinden sonra muhalefet partilerinin sergilediği uzlaşma kültüründen uzak tavırları eleştirerek “Bu ülke artık koalisyonlara teslim olmasın” dedi


AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı ve İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, 7 Haziran seçimlerinden sonra muhalefet partilerinin sergilediği uzlaşma kültüründen uzak tavırları eleştirerek, “Bu ülke artık koalisyonlara teslim olmasın” dedi. Seçim çalışmalarını, İzmir 2. Bölge, 11’nci sıra adayı Emin Sefa Kayacan ile Tire’den başlatan Sürekli, AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bazı sivil toplum kuruluşları başkanları ile ilçenin önde gelen işadamlarını ziyaret etti. Çarşı esnafının sorunlarını ve isteklerini de dinleyen Sürekli, kendisine ikram edilen Tire’nin meşhur tatlarından koruk şerbetini tatmayı ihmal etmedi.


SEÇMEN AK PARTİ’YE DÖNÜYOR

1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin tek başına iktidara geleceğine inancının tam olduğunu kaydeden Sürekli, “Halkımızdan tam destek bekliyoruz. Tek başına iktidar yolunda kesintisiz çalışıyoruz. Ülke, 7 Haziran seçimlerinden sonra muhalefet partilerinin anlamsız ve uzlaşmadan uzak tavırları nedeniyle zor günler yaşadı. Sistemin tıkanmasının başlıca nedeni MHP’dir. Her fırsatta milliyetçi olduğunu ve vatanı milleti düşündüğünü söyleyen MHP sistemi kilitledi. 7 Haziran’dan önce barış vadeden HDP ise ülkeyi kaosa sürükledi. Yaklaşık yüzde 13 buçuk oranında oy almalarına rağmen, seçmenin iradesine karşılık veremeyip, halkı kandırdılar. Bu partiye oy veren seçmenin 1 Kasım’da sandığa gittiğinde HDP’yi cezalandıracağına inanıyorum. Elimizdeki veriler ise 7 Haziran’da AK Parti’ye çeşitli nedenlerden dolayı oy vermeyen seçmenin 1 Kasım’da ülkenin istikrarı adına tekrar AK Parti’ye döneceğini gösteriyor” diye konuştu.


HDP TERÖRE DESTEK VERİYOR

Halkın, geçen 3 buçuk ayda teröre destek veren HDP’nin gerçek yüzünü gördüğünü ifade Sürekli, “Halkımız terörden yana değil barıştan yana tavır koydu. Akan kanın son bulmasını istiyor. Terör örgütü ve yandaşları istediği halk desteğini alamadı. Teröre ve bölücü örgüte asla geçit vermeyeceğiz ve mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Cumhuriyet tarihinin en büyük ve kapsamlı terör operasyonlarını yürütüyoruz. 2 bine yakın terörist etkisiz hale getirildi. Şu bir gerçek ki terörün belini kırdık” dedi.

Editör: Haber Merkezi