Geçtiğimiz aylarda sosyal paylaşım sitesi olan facebook’da açılan bir sahte hesap siyasetin gündemine bomba gibi düştü.


Ergün ÇELİK


Sosyal medya kullanımının günden güne yaygınlaşması, bu iletişim yönteminin gücünün günden güne artmasına sebep oluyor. Hal böyle olunca, farklı isimlerle açılan ve gizli kişiler tarafından yönetilen facebook hesapları bazen gündemi değiştirmeye yetiyor.

 

Bunlara örnek olarak geçtiğimiz aylarda en çok ziyaret edilen sosyal ağların başında gelen Facebook’da açılan Serkan Sakınmaz isimli hesap, Tire’de en çok takip edilen hesaplardan biri haline geldi. Profiline bakıldığında Ak Partili olduğu tahmin edilen Sakınmaz, belirli aralıklarla hesabından Tire’deki mevcut Ak Parti yönetimini eleştiriyor.

 

 Paylaştığı yazılarda Tire’de eski Ak Parti İlçe Yönetiminin daha verimli olduğunu idda eden Sakınmaz, bugünkü yönetime çeşitli göndermelerde bulunuyor. Tire’de birçok partili ise Serkan Sakınmaz isimli profilin arkasında kim olduğunu öğrenmeye çalışıyor.

Yaptığı paylaşımlar ve ortaya attığı iddialardan sonra “Tire’nin Fuat Avnisi” olarak gösterilen ve yaptığı paylaşımlarda Ak Parti Tire Teşkilatı’na dair oldukça fazla bilgiye sahip olduğu tahmin edilen Sakınmaz’ın kimliği ise henüz belli değil. 



BAZI PAYLAŞIMLARI










Editör: Haber Merkezi