Ergün ÇELİK

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongre ile tekrar CHP Tire İlçe Başkanı olan Hakan Şenoyar, ilk açıklamasını HaberTire Gazetesi’ne yaptı. Açıklamasında, en büyük sorunun istihdam olduğunu dile getiren Şenoyar, “Bunun ne kadarını çözebiliriz şu an bilemiyoruz. Ama bununla ilgili olarak da doğru işe doğru personel ya da doğru personele doğru istihdam anlayışıyla halkımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Tire Belediyesi’nde sözleşmeli personelle ilgili çeşitli sıkıntılar olduğunu söyleyen Hakan Şenoyar, “Bunların netliklerini önümüzdeki süreçte meclis üyelerimizle görüşeceğiz. Bu konuyla ilgili hiçbir belediye personeli arkadaşımızın mağdur olmayacağı şekilde bir düzenleme önerimiz olacak. Tabii ki Belediye Başkanı İYİ Parti’nin Belediye Başkanı ama sonuçta biz bu ittifakın ortağıysak, o mecliste bizim de meclis üyelerimiz varsa biz bu konuları meclis üyelerimiz vasıtasıyla mecliste gerekli hassasiyeti ve inisiyatifi göstererek çözüm yollarını en mağdur etmeyecek şekilde sağlayacağız.

Onun dışında meclisimizde hangi kararlar alınıp hangileri alınmayacak, Tiremizin ve vatandaşlarımızın menfaatine olan her projede biz CHP olarak, karar mercii olmasak dahi mecliste söz sahibi olarak önerilerimizi sunarız. Mecliste oylanır. Kabul edilir yada edilmez. Bu bizi çok sorumlu yapmıyor ama bizim sorumluluğumuz Tire içerisindeki siyasi olarak ayrıştırmacı olmayan bir zihniyet istiyoruz.

Daha sonra vatandaşlarımızın sorunlarının yerinde ve hızlı bir şekilde çözülmesini istiyoruz. Bizler CHP olarak Tire’nin ve Tirelilerin menfaatine olan ne varsa destekçisi ve takipçisi olacağız. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi