Ercan ÇELİK


Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Eski Başkanı Mustafa Güngör, geçtiğimiz hafta HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ı işaret ederek, “O ilçe başkanı haddini bilecek. Beni kimse disipline veremez. Tire’de disipline verilecek biri varsa o da ilçe başkanıdır.” demişti. 
Bunun üzerine yine HaberTire Gazetesi’ne konuşan ilçe başkanı Hakan Şenoyar, kendisinin kimseyi disipline verme gibi bir çabası olmadığını, Mustafa Güngör’ün istifası üzerine zaten üyeliğinin düşürüldüğünü söylemişti.
Tire CHP camiası bu karşılıklı açıklamaları takip ederken, CHP İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Yücel Özen de yaptığı açıklamayla tartışmaya dahil oldu. 

“GERÇEKTEN YAZIK”
Özen, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ Yazık... Partisinden bir üyenin dahi istifa etmesinden rahatsız olması gereken yöneticiler, hayatı boyunca partisine hizmet eden bir Eski İlçe başkanı - Büyükşehir meclis üyesinin, istifası üzerine polemiklere girer iken, kendi ilçesinde ne işçi, ne esnaf, ne köylü, ne de akp tek adam iktidarına karşı bir eylemde bir demeç ve söylemde, ne de ilçesinin hiçbir etkinliğinde, oda kongrelerinde bile göremedik... Oturduğunuz makam onu bunu gömme merkezi değil...  90 yıllık CHP İlçe merkezi… Gerçekten yazık… O görevler kendi partililerinle uğraşacağın görev alanları değil, halkın ve kötü tek adam iktidarı ile savaşılacak görevlerdir.Kendisini üye olarak, görevlerini yapmaya ve partisini temsil etmeye davet ediyorum...”
 

Editör: Haber Merkezi