Terzi Mustafa Büçker, İpekçiler Mahalllesi Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı.

 

Ercan ÇELİK

 

Her mahalle için muhtar adaylarının sahaya indiği Tire’de, İpekçiler Mahallesi Muhtarlığı’na da mahallenin tanınmış isimlerinden Mustafa Büçker talip oldu.

1972 yılında Tire’de İpekçiler Mahallesi’nde dünyaya gelen Büçker, ilkokulu Aydınoğlu İlkokulu’nda okuduktan sonra açıktan ortaokulu bitirdi. Çıraklıktan, kalfalığa terzilik mesleğini öğrenen Mustafa Büçker, vatani görevinin ardından yaklaşık 18 yıl bir fabrikada çalıştı. Sonrasında tekrar mesleğine dönerek, Tahtakale çarşısında açtığı dükkanda 2010 yılından bu yana hizmet veriyor.  Mahalleli tarafından oldukça sevilen ve tanınan Mustafa Büçker, evli ve iki çocuk babası.

 

 

“MAHALLEMİ TANIYORUM”

İpekçiler Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Büçker, “Mahallemi tanıyorum, mahalle sakinlerimizin, komşularımızın sıkıntılarını, dertlerini isteklerini biliyorum. Ben yıllardır yaşadığım mahalleme olan hizmet borcumu ödemek için aday oldum. Amacım mahalleme hizmet etmek. Bu yolda da çalışmalarımızı başlattık,  aza arkadaşlarımla birlikte mahallemiz için projelerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Mahallemizin hem belediye hizmetlerinden hem de sosyal hizmetlerden en iyi şekilde yararlanması için elimizden ne geliyorsa yapmaya söz veriyoruz. “ şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi