HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik’in sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıya kısa süre içinde yanıt geldi. Müjdeyi Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı verdi. Motorize 112 ekibi, önümüzdeki Salı gününden itibaren Tire’de nöbete başlıyor.

Ercan Çelik, sosyal medyada yaptığı çağrıda, yetkililere seslenerek, Tire Salı pazarında yaşanan vakalara 112 ambulansının ulaşmasında zorluk yaşandığını söylemiş, Tire’de en azından Salı günleri il sağlık müdürlüğü tarafından motorize bir 112 ekibinin görevlendirilmesini talep etmişti.

Sosyal medyada büyük destek bulan bu talebe anında tepki veren Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, konuyu İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Burak Öztop ile görüştü ve Tirelilere müjdeyi verdi.

Falakalı, HaberTire’ye yaptığı açıklamada, “Konuyu ve talebimizi İzmir İl Sağlık Müdürümüz Sayın Mehmet Burak Öztop ile görüştüm. Kendisine durumu aktardım. Kendisi de gerekli işlemleri başlattı. Haftaya Salı gününden itibaren Tire Salı pazarımızda motorize 112 ekiplerimiz göreve başlıyor.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi