Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Teşkilatı yeni hizmet binasının açılışı MHP İzmir İl Başkanı Nejat Karataş ve MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adaylarının katılımları ile açıldı.

 Ergün ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Açılışa MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları, MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı, Tire Ülkü Ocakları Başkanı Ali Koyu ve ülkü ocağına mensup gençler ile aralarında şehit aileleri ve muhtarların da yer aldığı kalabalık bir topluluk katıldı. Seçime sayılı günler kala neredeyse tüm milletvekili adaylarıyla Tire’ye çıkarma yapan MHP, Tire’ye kuşkusuz çok önem veriyor.

 

Açılışta konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran, “Ülkemizin taze kana ve yeni bir heyecana ihtiyacı var. İhtiyaç duyulan taze kan ve heyecan Milliyetçi Hareket Partisi ile gelecektir. 7 Haziran’da ihtiyaç duyulan bu kanı kazanmak için Milliyetçi Hareket Partisi’ne oylarınızı bekliyoruz” dedi.

 

‘ALO FATİH’İ HATIRLATMAK İSTİYORUM

İl Başkanı Nejat Karataş, gelecek Pazar günü önümüze gelecek sandığa 13 yıldır ülkeyi yöneten iktidar partisinin ülkeyi nereden nereye getirdiğine bakarak oy verilmesini isterken, “İktidar partisi göreve geldiklerinde yolsuzluk, yoksulluk ve işsizlik ile mücadele edeceklerini söylediler. Bu ülkede ne yolsuzluklar yapıldı söylemeye gerek yok. Recep Tayyip Erdoğan o dönem yurtdışında yaptığı bir konuşmada elindeki alyansı göstererek tüm servetinin o yüzük olduğunu söylemişti ve demişti ki, eğer bir gün Recep Tayyip Erdoğan zengin oldu derlerse bilin ki haram yemişimdir. Bugün Erdoğan’ın kendisinin, ailesinin ve yandaşlarının ne kadar zengin olduklarını biliyorsunuz. Bunu artık AKP’liler de saklamıyor. Yasaklara gelince, bugün AKP’nin ‘Alo fatih’ diyerek basına uyguladığı baskıyı hatırlatmak istiyorum. Yasakları kaldırdık diyorlar. Nasıl kalktı yasaklar? MHP’nin beyannamesinde taahhüt ettikleri ile bir Türkiye yaratmak için 7 Haziran’da oylarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Tire Eğridere Gökçen Efe Derneği zeybek ekibinin gösterisi ile coşkulu bir şekilde gerçekleşen açılışı İl Başkanı Necat Karataş ve beraberindekiler ile gerçekleştirildi.

HABER VİDEOSU:

 

Editör: Haber Merkezi