Milliyetçi Hareket Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, Tire ziyareti esnasında kayınpederi Tireli İş adamı Mehmet Memişoğlu ile birlikte HaberTire Gazetesi’ni de ziyaret etti. HaberTire Gazetesi’nde yaptığı açıklamada Tire ile gönül bağı olduğunu belirten Mustafa Başkan, “Tire tarihi olarak Türk milleti için çok önemli bir nokta. Buraya geldiğimizde bir Selçuklu, Osmanlı, Aydınoğlu kültürü görüyoruz. Bunun için her zaman Tire’yi ziyaret etmekten kıvanç duymuşumdur. Buraya gelmeden önce ilçe başkanımızı ve teşkilatımızı ziyaret ettim. Teşkilatımız Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Tire’de de diri bir şekilde yoluna devam ediyor. Onların da yolları açık olsun.” Dedi.

 

BAYRAKTAR: “ÜLKE KRİTİK GÜNLERDEN GEÇİYOR”

Referandum ve gündemle ilgili de yorum yapan Bayraktar, “Ülke kritik günlerden geçiyor. Millyetçi Hareket Partisi her zamanki gibi ülke zor bir süreçten geçerken, taşın altına elini değil gövdesini koymuştur. Liderimiz örnek devlet adamı Devlet bey, bu süreçte sorumluluk alarak Türkiye’nin önünü açma yolunda büyük bir adım atmıştır. MHP, bugün 40 vekiliyle ülke gündemine ve ülke siyasetine yön verir konuma gelmiştir. Bu süreçte Türk milleti 15 temmuz sonrası oluşan birlik beraberlik ortamını pekiştirerek bu süreçten daha kuvvetli çıkacaktır. Önemli olan önce ülkem ve milletim diyebilmektir. Son 10 yıldır bütün söyledikleri doğru çıkan liderimiz Devlet bey, her zamanki gibi bunu söylemektedir.” Dedi.

 

HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik ve Genel Koordinatör Ergün Çelik ile görüşen Bayraktar, HaberTire’nin haberlerini Kuşadası’ndan da takip ettiğini belirterek, gazeteye yayın hayatında başarılar diledi. 


Editör: Haber Merkezi