İbn-i Melek Mahallesi sakinlerinin bir çoğu mevcut muhtar Saim Yorgan’dan memnun olduklarını ve yaklaşan yerel seçimlerde Saim Yorgan’ı destekleyeceklerini belirtti.



Ergün ÇELİK



HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Tire’nin en genç muhtarı olan Saim Yorgan, kısa süre önce muhtar olmasına rağmen adeta yıllardır muhtarlık hizmeti veriyormuş gibi görevine adapte oldu. Kısa sürede mahallelinin de sevgisini kazanan Yorgan, bir yandan sokak sokak gezip mahallenin sorunlarını araştırırken bir yandan da mahalle sınırları içerisinde bulunan üretim yollarıyla ilgileniyor. Yıllardır ova çiftçisinin kanayan yarası haline gelen Kesikbaş-Sineklikuyu yolunun belediye tarafından genişletilerek asfaltlanmasını sağlayan genç muhtar Saim Yorgan bölgedeki çiftçinin de takdirini topladı. Bölgede ikamet eden ova halkının bir diğer eksiği olan belediye anons sistemine de çare bulan Yorgan, Belediye yetkilileriyle iletişime geçerek bölgede belli başlı yerlere yeni anons sistemi yerleştirilmesini sağladı. Yeni sistemle belediyeden yapılan anonsları duyan ve cenaze ilanları gibi önemli ilanlardan da haberdar olan ova halkı, İbn-i Melek mahallesi muhtarı Saim Yorgan’a minnettar olduklarını dile getirdi.


DAHA TEMİZ BİR MAHALLE

Mahallenin temizliğine de son derece önem veren genç muhtar, genişletilerek yenilenen üretim yollarının çeşitli noktalarına yeni çöp konteynırları temin ederek İbn-i Melek mahallesindeki tarımsal arazilerinde temiz olması için önemli adımlar attı. Bölgede çiftçilik yapan vatandaşlar, “Muhtarımızın çabalarıyla yeni çöp konteynırlarına kavuştuk. Yıllardır çöplerimizi sağa sola atmak zorunda kalıyorduk. Artık düzen değişti. Tire Belediyesi her gün gelip çöplerimizi topluyor. Bizlere çöp toplanması konusunda da hizmet veren muhtarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.


ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZDİR

Bulduğu her fırsatta mahallenin çocuklarıyla ilgilenen ve onların isteklerine de çözüm bulmaya çalışan Yorgan, İbn-i Melek Mahallesine 2 yeni çocuk oyun alanı kazandırarak çocukların da gönlünü kazandı. Mahalle çocuklarının oyun parkları için başka mahallelere gitmesine gerek kalmadığını belirten Saim Yorgan, “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızın arzularını elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde mahallemize yeni oyun alanları kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor.” Dedi.


SOSYAL MEDYADAN SAİM YORGANA TAM DESTEK

Günümüzde hayatımızın bir parçası haline gelen sosyal medyada da muhtarlarını yalnız bırakmayan gençler, Saim Yorgan’ın yeni dönemde tekrar muhtar olması için çeşitli kampanyalar başlattı. Facebook ve Twitter üzerinden yapılan paylaşımlarda mahallenin gençleri, 30 Mart seçimlerinde tekrar göreve gelmesi için Saim Yorgan’a destek çağrısı yapıyor. Sosyal medayada “Mega Muhtar” olarak anılan Yorgan kendisini destekleyen tüm dostlarına teşekkür etti.

 


MAHALLEYE 2 YENİ DURAK

Ulaşımını şehiriçi dolmuşlarla sağlayan mahalle sakinleri için yetersiz sayıda olan duraklara 2 yeni durak eklenmesini sağlayan genç muhtar, mahalle sakinlerinin rahatı için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Yakın zamanda bazı noktalara daha yeni durakların ekleneceğini belirten Yorgan, “Kötü hava şartlarında vatandaşlarımızın dolmuş beklerken sığınmaları için mahallemize 2 durak kazandırdık. Önümüzdeki dönemlerde bu konudaki çalışmalarımız devam edecek” Dedi.



DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde “Daha yapacak çok işimiz var” diyerek tekrar aday olduğunu belirten Saim Yorgan, mahalle sakinlerinden seçimlerde destek istedi. Yorgan gazetemize yaptığı açıklamada, “Öncelikle geçtiğimiz seçimlerde bana destek verip muhtar olmamı sağlayan değerli seçmenlerime çok teşekkür ediyorum. Mahallemizde istikrarın sürmesi için tekrardan oylarınıza talibim. Yeni dönemde mahallemizin Tire’de marka haline gelmesi için çok çeşitli düşüncelerim var. Allahın izniyle seçimlerden sonra tekrar göreve geldiğimizde önceki gibi mahallemizi mahalle sakinlerimizle beraber yöneteceğiz.  Mahalleme tekrar hizmet edebilmek için tüm İbn-i Melek Mahallesi sakinlerinin desteklerini bekliyorum.” Dedi. 

HABER VİDEOSU:


Editör: Haber Merkezi