Ercan ÇELİK

Yerel seçim yaklaşırken, siyasi partilerin ilçe teşkilatlarında da hareketlilik sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi de ilçe kadın kollarında yenilenmeye giderek, Tire İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak Sevil Sıkıcıkoğlu’nu atadı.

MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Bakır, geçtiğimiz gün bizzat Tire’ye gelerek Sevil Sıkıcıkoğlu’nun atamasını gerçekleştirdi. İlçe binasında yapılan törene İlçe Başkanı Bilal Kıvrak ve çok sayıda partili katıldı.

“ONUR DUYDUM”

Öte yandan Tire Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Sevil Sıkıcıkoğlu, ilk açıklamasını HaberTire Gazetesi’ne yaptı. Böyle önemli bir göreve getirildiği için onur duyduğunu ifade eden Sıkıcıkoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak önümüzdeki yerel seçime en iyi şekilde hazırlanacağız. Milliyetçi kadınlar olarak bizlere çok büyük görevler düşmekte. Beni bu göreve layık gören İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Fatma Bakır hanımefendiye teşekkür ediyorum.” Dedi.

Sevil Sıkıcıkoğlu, Tire’de uzun yıllardır gayrimenkul sektöründe hizmet veren bir iş kadını ve Tire’den hemen her kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim.

Editör: Haber Merkezi