İYİ Parti Genel Merkezin Türkiye genelinde başlattığı üyelik kapsamında İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nın bütün ilçelerde destek verdiği üye kayıtlarını artırma çalışmalarını Tire İyi parti yönetimi de katıldı. Yönetim kurulunun ve mevcut üyelerinin katılımıyla; Tire Belediyesi Kent Müzesi önündeki alanda bugün stand açan partililer, üye kayıtlarına başladılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Kadir Çetin, “Türkiye genelinde halkımızın iyiler ve cesurlar hareketi olan partimize gösterdiği teveccüh artarak sürmektedir. Bu coşkuyu artırmak için Tire İyi Parti yönetimi olarak bizde çalışmalarımızı hız verdik. Tire halkına siz bize gelemiyorsanız biz size gelelim diyerek alanlara çıktık. Gerekirse mahalle ve evlere giderek halkımızla buluşmak istiyoruz.” dedi.

Başkan Çetin, 23 Ekim 2019 Çarşamba günü aynı yerde, 25 Ekim 2019 Cuma günü de Tire Yıldız Meydanı’nda kayıtların sürdürüleceğini, Kasım 2019 ayı içinde daha sonra basın açıklaması yapılacağını belirterek “Tire halkını İYİ PARTİ çatısı altında buluşmaya davet ediyorum.”  dedi.

Editör: Haber Merkezi