Ergün ÇELİK

Kuruluşundan bu yana Hürriyet Mahallesi’nin muhtarlık görevini sürdüren Hüseyin Zincircoğlu, 31 Mart seçimleri için yeniden aday olduğunu açıkladı. Muhtar olarak göreve başladığı ilk günden bu yana Hürriyet Mahallesi’nde birçok yeniliğe imza atan Zincircoğlu, hizmetlerine yenilerini eklemek için yola devam etmek istediğini söyledi. Yaklaşık 10 BİN kişilik bir nüfusa sahip olan Hürriyet Mahallesi için gecesini gündüzüne kadar Zincircoğlu, muhtarlıkta artık ustalık dönemine girdiğini belirtti.

Adaylığıyla ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuşan Hüseyin Zincircoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;
Hürriyet Mahallemiz 2012 yılında Yeni Mahalle’den bölünerek kuruldu. Mahallemiz ilk kurulduğunda aday olmuş ve mahalle sakinlerimizin teveccühüyle göreve gelmiştik. Görev yaptığımız süre boyunca en önemli hedefimiz mahalle sakinlerimizin muhtarlık hizmetlerine kolay ulaşabilmesiydi. Bu kapsamda yaklaşık 3 yıl önce mahallemiz için www.tirehurriyetmahallesi.com adında bir web sitesi kurarak Tire’de bir ilki gerçekleştirdik. Mahalle sakinlerimiz kurduğumuz web sitesinde trafik cezaları ve mahkeme tebligatları gibi önemli tebligatlarını 7/24 sorgulayabiliyorlar. Böylelikle tebligatlarda zaman aşımı sorununu ortadan kaldırmış olduk. Web sitemizde aynı zamanda nöbetçi eczane bilgisi ile önemli duyurular da yer alıyor.

Muhtarlıkta artık üçüncü döneme giriyoruz. İlk dönemimiz çıraklık dönemiydi. Artık ustalık dönemine geçiyoruz. Her biri kendi alanında başarılı olan aza arkadaşlarımızla birlikte yeniden desteklerinizi bekliyoruz. Bu vesileyle 31 Mart seçimlerinin başta ilçemiz olmak üzere tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Bu yola

Bir evlat, bir kardeş

Bir abi sevdasıyla

Baş koyduğumuzu

Tüm mahalle sakinlerimizin bilmesini isterim.

İLETİŞİM
0 532 585 13 20

www.tirehurriyetmahallesi.com

Facabook/Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Zincircoğlu

Editör: Haber Merkezi