HaberTire Gazetesi’ne yaptığı ziyarette Ergün ve Ercan Çelik ile görüşen Efdal Gül, belediye meclis üyeliği ile ilgili soruları da yanıtladı.  

“BERABER, VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Ziyarette konuşan Efdal Gül, “2019 yerel seçimlerinde Tire’ye Ak Parti belediyeciliğini yaşatmak için yola çıktık. İlçe yönetimimiz, belediye başkan aday adaylarımız ve belediye meclis aday adaylarımız olmak üzere, yumruğumuzu tek bir yere vurup, 2019 yılında Tire’yi Ak hizmetlerle buluşturacağız. Bu süreçte bir ve beraber olarak var gücümüzle çalışacağız. Taht-ı Kadim Tiremiz, her şeyin en güzelini hak ediyor. Buna belediyecilik de dahil. Tire’nin kronikleşmiş tüm sorunları Ak Parti belediyeciliğinde son bulacak. Artık tekrarlardan kurtulup, yeni projeleri konuşmaya ve üretmeye başlayacağız.” Dedi.

“GENÇLERİN SORUNLARINI BİREBİR ELE ALACAĞIZ”

7 yıl aralıksız gençlik kolları görevini başarıyla yerine getiren genç bir siyasetçi olduğu için gençlerin de büyük desteğini alan Efdal Gül, gençlerin sorunlarının çözümü noktasında da söz verdi. Gül, “İlçemizde her kesimin sesi olacağımız gibi özellikle son yıllarda artan genç nüfusun temsili noktasında da Ak Parti olarak onları en güzel şekilde temsil edeceğiz. Gençlerimizin sıkıntıları ve sorunlarıyla birebir ilgileneceğiz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi