Ercan ÇELİK

Büyük Birlik Partisi Tire İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek, partisinin Tire Belediye Başkan Adayı olan Erkan Etçi, HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, seçim yarışının adaletsizliğinden bahsederek, “Kıymetli Tireliler biz Büyük birlik partisi olarak yine her zaman olduğu gibi seçimlere bir sıfır mağlup olarak başlıyoruz çünkü biz her zamanki gibi devlet yardımı almıyoruz.” Dedi.

“800 MİLYON TL 5 PARTİYE DAĞITILIYOR”

Seçimlere 12 partinin katıldığını fakat devletten sadece 5 partinin seçim yardımı aldığını söyleyen Etçi, “Yaklaşık 800 milyon TL para 5 parti arasında pay edilecek AK Parti 350 milyon CHP 180 milyon Terör örgütünün partisi HDP 95 milyon MHP 90 milyon İYİ Partiye 80 milyon para dağıtıldı bu hak mıdır adaletmidir.milletin parasıyla siyaset yapıyorlar madem siyaset milletin parasıyla olacak diğer 7 parti camiden kilimmi çaldı her birisi 3 tane 5 tane araba gezdiriyor  bizim asacak bayrağımız dahi yok takdir halkımızın.

Bize soruyorlar  “başkanım çalışmalara ne zaman başlayacaksınız” kardeşim bizim arkamızda önümüzde sağımızda solumuzda zengin fabrika patronları iş adamları yok biz siyaseti çoluk çocuğumuzun rızıklarından keserek yapıyoruz çünkü biz inanmadığımız davada milyonlarla yürüyeceğimize inandığımız davada tek başımıza yürürüz.” Dedi.

“BİZE YETKİYİ VERİN, HİZMETİ GÖRÜN”

Tirelilerden yetki istediklerini vurgulayan Erkan Etçi, “Şimdi bize diyorlar “efendim işte belediye iktidar partisinden olmazsa hizmet gelmezmiş” kıymetli hemşerilerim siz bize yetkiye verin,  bakın bakalım hizmet geliyor mu gelmiyor mu bizi başkalarıyla karıştırmayın biz evvel Allah tuttuğumuzu koparırız çünki cumhur başkanı bizim cumhur başkanımız hükümet bizim hükümetimizdir.

Kıymetli hemşerilerim bu memleket sadece A partisinden B partisinden C partisinden ibaret değil şöyle biraz kaldırın başınızı silkinin kendinize gelin bakın karşınıza pırıl pırıl tertemiz bu güne kadar hiç bir şaibeli işte parmağı olmayan, doğru kimden gelirse doğru demesini bilen yapılan yanlışında karşısında duran Türk islam ülkücülerin partisi şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu nun kurduğu Büyük Birlik Partisine çünkü biz önce yapacağımız işte  Allah’ın rızasını gözetiriz.

İnşallah bize yetki verirseniz yeşil Tire mizi hak ettiği yere hep beraber getireceğiz ben yaptım  demeyeceğim halkımızla beraber yaptık diyeceğim bir iş yapılacaksa tüm siyasi parti başkanlarıyla belediye başkan adayı olmuş arkadaşlarla istişareler yaparak onlarında fikirlerini alarak  beraber yapacağız çünkü onların da içi Tire ye hizmet aşkıyla dolu  gizli kapaklı toplantılar sonucu kararlar almayacağız beraber karar alacağız Tire hepimizin Tiresi onun için kimse tireye sahiplenmeye kalkmasın yerini yurdunu mevki sini makamını iyi bilsin.

Şehit liderim muhsin yazıcıoğlunun dediği gibi 2 saniyesini hükmedemediğimiz hayat için fırıldak olmaya gerek yok. Onun için siz değerli hemşerilerimizden yetki istiyoruz destek sizden hizmet bizden. ÖZÜMÜZ MİLLET SÖZÜMÜZ HİZMET.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi