Ercan ÇELİK

Dünya İsrail'in, ABD Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasını protesto eden Filistinlilere yönelik yaptığı katliama tepki gösteriyor. Konuyla alakalı Türkiye, en çok ses çıkaran ülkelerden biri. Türkiye’de pek çok çevreden tepkiler yükselirken, Büyük Birlik Partisi Tire İlçe Başkanı Erkan Etçi de konuyla ilgili açıklama yaptı.

Erkan Etçi’nin yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “Siyonist İsrail ve haçlı zihniyet ABD katliamlarına devam ediyor.35 bin Filistinlinin günlerdir bu gasp ve insanlık terörüne karşı gazze şeridi sınırında nöbet tutması ve  ABD büyük elçilik binasının Kudüs’e taşınmasına karşı yaptıkları ve büyük dönüş yürüyüşü adlı kutlu direnişlerine işgalci Siyonistlerin Dronelerle gaz püskürtmesi gerçek mermi ile ateş açması sonucu 59 Filistinli gazzeli kardeşimiz şehit oldu binlerce kişi de yaralanmıştır.

Terörist ABD ve Siyonist İsrail ne yaparsa yapsın Kudüs Filistin’in baş kentidir bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Dünyanın her yerinde Müslüman ülkelere karşı saldıran bu Siyonist köpekleri kin ve nefretle lanetliyoruz.

Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Mübarek Ramazan ayının tüm İslam âlemine ülkemize milletimize hayırlara vesile olmasını yüce Allah tan niyaz ederim.”

Editör: Haber Merkezi