Ak Parti Tire İlçe Gençlik Kolları’nın 4. Olağan Kongresi’nde, mevcut başkan Efdal Gül yeniden aday oldu.

 

Ercan ÇELİK

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Tire Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi, 11 Ocak 2015 Pazar günü Hangar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. Gençlik konseri eşliğinde yapılacak kongreye Tireli gençlerin katılımının yoğun olması beklenirken, Ak Parti’nin Tire Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül’ün kongrede yeni dönem için tekrar aday olduğu öğrenildi.

 

BAŞARILARLA DOLU 3 YIL

3 Yıldır Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yapan Efdal Gül, 3 yıllık görevi süresince Tire’de partinin genç yapılanmasını yukarılara taşıyarak, Türkiye çapında başarılara imza attı. Düzendikleri programlarla, örnek bir gençlik kolları yapılanması ortaya koyan Tire Gençlik Kolları, Efdal Gül döneminde düzenlenen başarılı programlar dolayısıyla İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkıpınar’dan plaket aldı. Aynı zamanda Türkiye çapında en başarılı ilçe gençlik kolları ünvanına da sahip olan Tire Gençlik kollarının başkanı Efdal Gül, geçtiğimiz yıl, dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden başarı plaketi aldı.

 

EFDAL GÜL KİMDİR?

1988 yılında Tire’de dünayaya gelen Efdal Gül, çocukluk yıllarından bu yana Ak Parti Teşkilatı içinde büyümüş bir isim. Ak Parti Tire İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunan Gül, 3 yıl önce Tire İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu. Siyasi kariyerinin yanı sıra aynı zamanda Tire’nin genç ve başarılı işadamlarından olan Efdal Gül, petrol istasyonu işletmeciliğinin yanı sıra ithalat ve ihracat alanında da faaliyet gösteriyor. Gül, aynı zamanda başarılı iş yaşamıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İzmir Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyesi ve İzmir’de de ilk 17 Genç girişimci arasında.

 

“UZAKLAŞTIRAN DEĞİL, KUCAKLAYAN OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Kongre öncesi adaylığı açıklanan Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, kongre süreciyle ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuştu. Gül, “Ak parti kongreleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Tire’de de şölen havasında geçiyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz ay ana kademe kongremizi gerçekleştirdik. Mehmet Çeltikcoğlu ve yen yönetimimizle birlikte yolumuza devam ediyoruz. İzmir çapında yapılacak kongrelerin ilki olacak olan kongremizi 11 Ocak 2015 Pazar günü Hangar Düğün Salonu’nda gerçekleştireceğiz. Kongremizin Tire gençliğinin bütünleşeceği , toplanacağı ve bir arada olacağı ve şölen havasında geçecek bir kongre olacağına inanıyoruz. Tüm halkımızı ve tüm Tire gençliğini kongremize, bu heyecanımıza ortak olmaya davet ediyoruz. Biz Akparti gençlik kolları olarak ayrıştıran değil, birleştiren, uzaklaştıran değil kucaklayan olmaya çalışıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi